Norwegian Star med nye serverings- og underholdningssteder

Norwegian Star stråler med nye serverings- og underholdningssteder.

Norwegian Star stråler med nye serverings- og underholdningssteder og gjør seg klar for Europa-sesongen.

Norwegian Star er tilbake med nye 5 o’Clock Somewhere Bar, Ginza Asian Restaurant som nå er inkludert i prisen og et nytt spisested som er inkludert i prisen, O’Sheehan’s Neighborhood Bar & Grill.

 Norwegian Star med nye serverings- og underholdningssteder

Norwegian Star med nye serverings- og underholdningssteder

Norwegian Cruise Line ønsket Norwegian Star velkommen tilbake den 17. mars 2015, etter en to-ukers tørrdokk hvor skipet har gått gjennom en rekke forbedringer samt fått nye serverings- og underholdningssteder. Skipet er nå klart for den travle sommersesongen, og seiler gjennom de baltiske hovedstedene og de norske fjordene fra København.

Renoveringen av Norwegian Star er en del av NEXT-programmet til Norwegian Cruise Line, som bringer nye forbedringer og opplevelser til den yngste flåten blant ledende Nord-Amerikanske cruiserederier, og følger etter Norwegian Jewel som det tredje skipet i Norwegian-flåten som får nye oppdateringer siden programmet startet i 2014. Noen av høydepunktene blant skipets nyheter er to spisesteder som er inkludert i prisen, forbedrede tilbud i populære Ginza Asian Restaurant og Norwegians første Five o’Clock Somewhere Bar.

«Med Norwegians Freestyle Dining kan gjestene spise som intet annet sted til sjøs, og disse nye og spennende stedene på Norwegian Star gjør det enda lettere, enda mer spennende og enda gøyere å nyte friheten og fleksibiliteten som bare et Norwegian-cruise kan by på» sier Andy Stuart, President og Chief Operating Officer for Norwegian Cruise Line.

Jimmy Buffett-fans og gjester som ønsker å koble av kan ta turen innom og nyte flåtens første Five o’Clock Somewhere Bar, et eksklusivt samarbeid med Jimmy Buffetts Margaritaville®. Den nyeste baren vil servere egne margaritaer, for eksempel ‘Who’s to Blame® Margarita’, iskalde LandShark Lagers og mer, og byr dessuten på livemusikk fra lokale musikalske talenter på kveldstid.

Den populære gjestefavoritten Ginza på Norwegian Star serverer asiatiske fusjonsretter, og er nå inkludert i prisen, siden en cover charge på USD 15 har blitt fjernet. I tillegg til en komplett kostnadsfri meny, som nå inkluderer herlige retter som tradisjonelle kinesiske nudler, wok-stekte spesialiteter og dim sum-favoritter fra en dedikert Noodle Bar, vil Ginza Asian Restaurant også by på nye og spennende à la carte-retter, deriblant Japanese Hot Rock Ishiyaki mot et pristillegg og en sushi-meny utviklet av ekspert-sushikokken Yuki Ieto. De nye og appetittvekkende sushi- og sashimi-bitene, for eksempel Sashimi Hamachi Poblano, Ten Shades of Grey Roll og mer, serveres i sushibaren i restauranten. Gjestene kan også velge blant fire spesialitetsruller direkte fra et bevegelig sushi-belte, det første i cruiseindustrien.

Norwegian Star skilter også med populære O’Sheehan’s Neighborhood Bar & Grill, en døgnåpen restaurant inkludert i prisen som serverer lokale og tradisjonelle pub-retter i vennlige nabolagomgivelser. I tillegg har skipets Moderno Churrascaria, et steakhouse i brasiliansk stil, blitt flyttet til et mer koselig sted på dekk 13, og Sugarcane Mojito Bar, som først ble introdusert på Norwegian Getaway, ble plassert ved siden av den nye restauranten.

En rekke ekstra forbedringer i gjesteområder inkluderer: kasinoet og fotogalleriet er oppdatert, alle gjesteområder har fått nye tepper og gulv, vinduer har blitt skiftet ut, bysseområder har blitt oppgradert og bassengdekket har blitt forbedret. Norwegians innovative digitalskilting, som først ble introdusert på Norwegian Breakaway, har også blitt lagt til skipet. Den interaktive berøringsskjermen gir gjester muligheten til å bestille spesialvarer, få veibeskrivelser og reservere matservering og utflukter ved kun å dra lugarnøkkelkortet, noe som skaper enda mer frihet og fleksibilitet som gjestene kan bruke for å skape sin perfekte ferieopplevelse.

Tekniske moderniseringer har også funnet sted under tørrdokken. Skipet har fått en hydrodynamisk Azipod-oppgradering og toppmoderne silikonmaling på skroget for å forbedre drivstoffeffektiviteten enda mer. Andre betydelige tekniske og sikkerhetsmessige oppdateringer: oppgradering av utløsningsmekanismer på liv- og tenderbåter, vedlikehold av propeller og stabilisator samt utskift av ballast og lensepumper.

Norwegian Star vil tilbringe sommeren på en seilas fra København med en rekke 7- til 14-netters reiseruter gjennom de baltiske hovedstedene og de norske fjordene. Norwegian Star sin 9-netters seilas gjennom de baltiske hovedstedene vil inneholde kulturrike anløpshavner, deriblant Warnemünde (Berlin), Tyskland; Tallinn, Estland; St. Petersburg, Russland; Helsingfors, Finland; og Stockholm, Sverige. Priser starter på NOK 9 690 per person.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.