God søvn på flyreiser

Mange reisende prioriterer muligheten for god søvn når de flyr lengre distanser.

Under utviklingen av SAS` nye langdistansefly ønsket reisende en komfortabel søvnerfaring i SAS Business, denne forespørselen har SAS møtt.

I de nye langdistansekabinene som er tilgjengelig i SAS Business har de satt inn nye seter som kan legges helt ned og sengetøy fra den svenske produsenten Hästens. Stemningslys er innstallert i kabinen som gjør det mulig å styre lyset på flere mulige måter under flyturen.

For å sette de nye stolene på prøve og vise hvor behagelig det er å sovne i de nye setene i SAS Business ble det arrangert en konkurranse på Oslo Lufthavn. Med hjelp av en søvnforsker og elektroder som registrerte de ulike fasene av søvnen så startet SAS jakten på søvn blandt de reisende. Deltakerne fikk max 15 minutter i de nye stolene hvor de skulle prøve å sovne så raskt som mulig.

Se video fra konkurransen på Gardermoen her:


Vinneren klarte å sovne etter bare 6 minutter og 3 sekunder i stolen, og ble belønnet med billetter for to til New York i SAS`nye langdistanse kabin.

– «Det var et spennende arrangement for å undersøke komforten av våre nye seter. Våre kunder har gitt oss svært gode tilbakemeldinger etter lanseringen av kabinen, og vi ser frem til å lansere et oppdatert fly per måned i år» sier Marianne Orderud, markedssjef SAS Norge

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.