Seksdobler tilbudet på treningsreiser

Apollo seksdobler tilbudet på treningsreiser!

Som Nordens største arrangør av treningsreiser, har Apollo seksdoblet tilbudet siden 2009. Nå samler de alle sine treningsreiser og hotell under navnet «Apollo Sports.»

Seksdobler tilbudet på treningsreiser

Seksdobler tilbudet på treningsreiser

Det er ingen nyhet at stadig flere vil trene og være aktive på ferie – Apollo har tilbudt et bredt spekter av treningsreiser i over seks år, og stadig flere reisearrangører følger etter. I dag selger Apollo seks ganger flere treningsreiser enn de gjorde i 2009. Bare hittil i år har bestillingene av treningsreiser økt over 50 % sammenliknet med fjoråret.

– Interessen for treningsreiser er den tydeligste trenden i reiselivsbransjen i dag. Vi trener mer enn aldri før, og da er det naturlig at man også ønsker å vedlikeholde formen i ferien. Med hotellene i «Apollo Sports» får man virkelig muligheten til det, uavhengig av om man er toppidrettsutøvere eller bare aktive familier, par eller vennegjenger som ønsker en ferie med høy puls, sier kommunikasjonsrådgiver i Apollo, Beatriz Rivera.

Apollo Sports er nøye utvalgte hoteller med velutviklede treningsfasiliteter, som tilbyr noe for alle interesser og nivåer. Her finnes det trimrom, gruppetreninger, utdannede instruktører, løpebaner, spa og alt som trengs for å optimalisere kroppens velvære i ferien.

Utover det faste programmet hos de ulike treningshotellene tilbyr også Apollo en aktivitetskalender fylt med ulike spesialitetsuker med trening, som ledes av Apollos kvalifiserte treningspartnere. I 2014 ble det gjennomført over 90 slike uker, og 2015 ser ut til å bli nok et rekordår!

En million kvadratmeter med aktivitet

På Fuerteventura er Las Playitas Resort i ferd med å etablere seg som øyas største sports- og treningsannlegg. I tillegg til aktive familier og par som ønsker en ferie med optimale treningsmuligheter, kommer også profesjonelle idrettsutøvere og lag hit året rundt for å forberede seg til sesongstart, eller spesifikke konkurranser.

Foruten om treningshotellene som samles under begrepet «Apollo Sports» tilbyr Apollo treningsmuligheter på flere hoteller. De nye familiehotellene «Apollo Mondo Family Resort» tilbyr minst fire gruppetreningsklasser per dag, ledet av profesjonelle instruktører. Utover dette har Apollo 486 hotell med tilgang til gratis treningsrom!

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.