Praha – 500 kr i rabatt

Praha – 500 kr i rabatt

Ukens anbefaling hos Apollo denne uken er Praha med følgende tilbud: 500,– i rabatt pr. bestilling dersom du bestiller fly og hotell i Praha samlet.

Praha - 500 kr i rabatt

Praha – 500 kr i rabatt

Denne uken får du 500,– i rabatt pr. bestilling dersom du bestiller fly og hotell i Praha samlet. Tilbudet gjelder kun nye bestillinger og kan bestilles til og med søndag 29. mars. Skriv inn kampanjekode PRAHAPAKKE i steg 4 i bestillingen din (under «Tillegg og personopplysninger») for å få rabatten. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabatter.

Bestill en reise til Praha og få rabatt

Praha er hovedstaden og den største byen i Tsjekkia. Den ligger ved elven Vltava i den tidligere østerrikske provinsen Böhmen, som siden 1993 sammen med Mähren og Schlesien utgjør Tsjekkia. Siden 1992 har byens gamle sentrum stått på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Bøhmen var opprinnelig et selvstendig kongerike, men gjennom forskjellige giftemål ble landet en del av habsburgernes område (se 1275). På den måten ble landet en østerriksk provins, og Praha var i høy grad en tyskspråklig og tyskkulturell by.

I dag er Praha særlig kjent for sine vakre og imponerende bygninger, som representerer alle stilarter. Byen er oppdelt i forskjellige områder: Den gamle bydel (fra 1200-tallet), Den nye bydel (fra 1300-tallet) og Den jødiske bydel. Hradcany med sine katedraler og slottsområdet har vært sete for konger, keisere og presidenter siden det 9. århundre. Byens gamle sentrum er fredet som historisk område.

Bestill en reise til Praha og få rabatt

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.