Hertz har verdens beste lojalitetsprogram

Hertz har verdens beste lojalitetsprogram!

Beste lojalitetsprogram

Hertz har verdens beste lojalitetsprogram

Hertz har verdens beste lojalitetsprogram

FlyerTalk er en internasjonal organisasjon med mer enn en halv million forretnings- og fritidsreisende som medlemmer. Det er fjerde året på rad at Hertz’ lojalitetsprogram «Hertz Gold Plus Rewards» stikker av med seieren blant mer enn 100 ulike programmer. Seieren betyr mye for Hertz.

– Dette er selvsagt en stor anerkjennelse for Hertz og vårt program. Mange av de som reiser jevnlig er kjent med FlyerTalk, så dette blir lagt merke til både i USA og Europa. Med tanke på kommende sommer, og mange turister som trenger leiebil når de kommer til Norge, betyr anerkjennelsen ekstra mye, sier Trygve Simonsen, Adm. Direktør for Hertz i Norge.

Annonse:

Nettverk og teknologi

I tillegg til et godt lojalitetsprogram er god tilgjengelighet og brukervennlige tekniske løsninger viktige satsningsområdene for Hertz i Norge.

– Vi satser knallhardt på tilgjengelighet. Vi skal være over alt i Norge hvor noen kan tenkes å ha behov for leiebil, sier Simonsen.

Ny teknologi, høyere sertifiseringskrav og økt biltetthet er med på å forme fremtidenes bilutleie. Hertz har en klar ambisjon om å lede denne utviklingen for å sikre fortsatt vekst.

– Vi jobber med nye leiekonsepter i sentrum av de største byene og skal vokse videre og forsterke oss på blant annet varetransport og langtidsleie, sier direktøren.

Hertz – et ledende leiebilselskap

Hertz er representert i mer enn 150 land på samtlige kontinenter med over 10 000 lokasjoner som leier ut mer enn 33 millioner leiebiler per år.

I 1968 åpnet Hertz sin første lokasjon i Norge. Hertz Norge er i dag markedsledende med over 170 utleiepunkter over hele landet som blant annet dekker samtlige flyplasser. Leiebilflåten i Norge består av nærmere 6 000 nye og moderne biler.
Samtlige lokasjoner i Hertz Norge er miljø- og kvalitetssertifisert gjennom standardene ISO 14001, 9001 og OHSAS 18001 (HMS)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.