Avis – Nytt lojalitetsprogram

Avis belønner sine kunder med nytt lojalitetsprogram.

I takt med at forbrukerne krever stadig mer, viser forskning gjort av det ledende leiebilselskapet Avis, at pris ikke er eneste utslagsgivende faktor når det kommer til valg av reiseleverandør.

Kundene søker i økende grad mot pålitelige merkevarer som tilbyr kvalitetssikrede tjenester de kan stole på*.

Avis -  Nytt lojalitetsprogram

Avis – Nytt lojalitetsprogram

Avis er derfor glade for å kunne presentere nyeste tilskudd i den mangeårige Avis Preferred-ordningen: et helt nytt fordelsprogram. I den nye nivådelte ordningen, vil lojale kunder over hele Europa** bli belønnet i form av økonomiske fordeler så vel som høyeste servicenivå. Dette for å sikre at hver enkelt billeie blir så tilfredsstillende som mulig for kunden.

For å bli medlem av fordelsprogrammet må kunden ganske enkelt melde seg inn i Avis Preferred, noe som er helt gratis. Avis Preferred gir så kunden rett til prioritert service og egne skranker på utleiesteder, samt dedikert medlemsservice over telefon – alt for å kunne få kunden raskere ut på veien. Ved å bli medlem av Avis Preferred får kunden tilgang til disse fordelene allerede fra sin første billeie.

Nå kan i tillegg Avis Preferred-kunder motta rabattkuponger og eksklusive tilbud etter kun to billeier, samt en gratis weekendleie etter kun den tredje bestillingen. Det eneste som trengs fra kunden er en e-post-adresse.

Etter fem billeier*** har kunden rett på én gratis oppgradering, ekstra sjåfør uten tillegg i prisen, samt høyeste prioritet for tilgjengelige biler. Kunder som leier ti ganger eller mer innenfor 12 måneder**** blir medlem av Avis President’s Club, som gir rett til garantert enkel oppgradering på flyplasser, dobbel oppgradering i helger ved tilgjengelighet, ekstra sjåfør uten tillegg i prisen, samt bilgaranti når bestillingen er gjort minst 48 timer på forhånd.

Ole Grønvold, administrerende direktør for Avis Norge, forteller: “I Avis Preferred fokuserte vi på rask service. Dette er fortsatt en viktig prioritet, men nå ønsker vi i tillegg å anerkjenne lojale kunder med flere fordeler jo flere ganger de leier. Andre fordelsordninger krever at kunden har fullført 10, eller til og med 20 billeier før de mottar faktiske tilbud. Avis’ fordelsordning belønner derimot både fritids- og bedriftskunder fra og med deres andre billeie.”

Avis’ lojalitetsprogram tilbyr kunden prioritert service og tilleggsprodukter og -tjenester, og gjør på den måten leie av bil mer tilgjengelig og fordelaktig. Ved å gi kunden faktiske og nyttige fordeler, tilbyr Avis praktiske leiebilløsninger på en kundevennlig måte.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.