Royal Caribbeans cruisenyheter

Royal Caribbeans cruisenyheter for Europa og Alaska i 2016/2017.

Royal Caribbeans cruisenyheter for Europa og Alaska i 2016/2017: Seiler splitter nytt Oasis-skip direkte til Middelhavet.

Fra mai 2016 setter Royal Caribbean sitt tredje og da splitter nye Oasis-klasseskip «Harmony of the Seas» direkte inn på Middelhavscruise med Barcelona som hjemmehavn.

Royal Caribbeans cruisenyheter

Royal Caribbeans cruisenyheter

Royal Caribbean offentligjør sine Europa nyheter for neste sesong. I 2016 kommer Royal Caribbean blant annet til å sette inn åtte av det som vil være regionens mest moderne og innovative skip til å seile fra seks hjemmehavner i Europa. Disse vil anløpe 85 spennende destinasjoner i 26 land som inkluderer nasjoner rundt Middelhavet samt Kanariøyene i tillegg til Skandinavia og Baltikum.

Verdens største seiler fra Barcelona

Fire av disse skipene har aldri tidligere seilt på Europa. Ett av disse vil være «Harmony of the Seas» som leveres i mai 2016, det tredje skipet i Oasis-klassen som altså settes inn på Middelhavet i sin første sesong. «Independence of the Seas» returnerer til Southampton, og blir med det det britiske markedets største og mest populære skip.

27. sesong i Alaska

I Alaska blir «Explorer of the Seas»det desidert største skipet som seiler, og også det med flest fasiliteter om bord. Et alternativ er å seile med «Radiance of the Seas» i det som vil være rederiets 27. sesong i The Great Frontier.

Salgsstart i Mars

Fra og med 19. mars 2015 er rederiets cruise i Europa tilgjengelig for booking, mens cruise i Alaska åpner for salg 26. mars.

Flere cruisenyheter fra Royal Caribbean

Nytt Oasis-klasse skip fra Barcelona

Rett etter overlevering i mai 2016, vil verdens største og mest innovative cruiseskip «Harmony of the Seas» ha hjemmehavn i Barcelona og seile syv-netters cruise i det vestlige Middelhavet. Hvis man ønsker kan man også gå om bord i Roma (Civitavecchia)
«Brilliance of the Seas» skal seile 12-netters cruise på vekselsvis «Italian-Mediterranean» og «Greek & Italian Mediterranean» seilinger.

UK og Skandinavia

«Independence of the Seas» settes igjen inn på Southampton som hjemmehavn sommeren 2016. Hun vil hovedsakelig seile 10- til 14-netters cruise i Middelhavet og på Kanariøyene.

«Navigator of the Seas» inviterer passasjerer fra det britiske markedet på en lang rekke seilinger til de norske fjordene, til de baltiske landene, Middelhavet eller på kanariøyene. Disse cruisene vil bare fra seks til 14 netter.

«Serenade of the Seas» skal seile syv-netters cruise på de norske fjordene, og syv- til 13-netters seilinger på destinasjoner i Skandinavia og Russland, med avreiser fra København i mai og august. I tillegg skal skipet seile 7 netters cruise i Østersjøen ut fra Stockholm i juni og juli 2016.

Italienske og greske eventyr fra Venezia og Roma

«Jewel of the Seas» vil alternere på splitter nye 10-netters seilinger på Hellas og destinasjoner langs det Adriatiske hav og 11-netters seilinger på Hellas, Tyrkia og Kroatia med avgang fra Venezia.
«Vision of the Seas» vil alternere på syv-netters seilinger henholdsvis på greske øyer og på greske øyer og Tyrkia. RCCL dobler kapasiteten i denne ikoniske delen av Middelhavet ved å sette inn dette skipet.
«Rhapsody of the Seas» vil ha Roma (Civitavechia)som hjemmehavn, og seile ni-netters cruise på de greske øyer på forsommeren og høsten 2016. Fra sent juni ut august vil hun alternere på syv-netters seilinger på de greske øyer samt de greske øyer og Tyrkia.

Alaska

«Explorer of the Seas» vil for første gang seile på Alaska, og ingen andre skip som seiler i denne regionen vil ha så gode fasiliteter som dette skipet. Gjester som blir med på 7-netters cruiset fra Seattle, Washington vil seile opp Tracy Arms Fjords og få uforglemmelige inntrykk av Sawyer breen. I september seiler hun tre 7-netters seilinger langs Stillehavskysten, inklusive en overnatting i San Francisco, California.
«Radiance of the Seas» vil veksle på å seile 7-etters nordgående og sydgående seilinger med utgangspunkt i Vancouver, British Columbia og Seward. På disse cruisene vil man ta seg inn i Disenchantment Bay for et nærmøte med Hubbard breen.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.