1000 kroner i rabatt hos Apollo

1000 kroner i rabatt hos Apollo!

Denne uken gir Apollo 1 000,– i rabatt pr. bestilling på to av de mest populære hotellene på Karpathos.

1000 kroner i rabatt hos Apollo

1000 kroner i rabatt hos Apollo

Nå får du 1 000,– i rabatt

Denne uken får du 1 000,– i rabatt pr. bestilling på hotellene Vergina og Parasol. Avreiser fra Oslo (24.5 – 27.9) og Trondheim (25.6 – 6.8), 1 og 2 uker. Tilbudet gjelder kun nye bestillinger og kan bestilles til og med mandag 23. mars. Skriv inn kampanjekode vianbefaler i steg 4 i bestillingen din for å få rabatten. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabatter (røde priser). Personer i ekstraseng får vanlige ekstrasengsrabatter eller barnepriser.

Bestill en reise til Vergina og få rabatt »
Bestill en reise til Parasol og få rabatt »

Karpathos

Karpathos er den nest største øya i den greske øygruppen Dodekanesene i sørøstlige Egeerhavet. Sammen med den mindre naboøya Saria utgjør den kommunen Karpathos som er en del av den regionale enheten Karpathos.

Karpathos har blitt stemmet fram som innehaver av de beste strender i hele Hellas. Strendene på Karpathos kan bli inndelt i fire store grupper av ulik preg: strendene på østkysten er mindre og mer grusete, men uten vind; strendene i sør og nærmere flyplassen har fin og hvit sand; langs vestkysten er mer utsatt for meltemi, en sterk og tørr nordavind i Egeerhavet som blåser fra midten av mai til midten av september, og disse strendene er kun tilgjengelig når vinden er mild; strendene i nord er kun tilgjengelige fra sjøkanten og delvis ved jeep.

Offisielt turistnettsted for Karpathos

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.