Norges beste familiehotell

Trysil har Norges beste familiehotell!

Park Inn Trysil er kåret til Norges beste familiehotell av Trip Advisor – en pris som baserer seg på gjestenes anmeldelser av hotellet.

Norges beste familiehotell

Norges beste familiehotell

“Norges vakreste fjellhotell! Ski inn/ski ut, flott service, elsker atmosfæren og spaet. Innendørs-/utendørsbassenget er deilig etter en dag i skibakkene.” Kommentarer fra gjester som denne har gjort at Park Inn Trysil har vunnet den høyt verdsatte Travelers Choice-prisen fra Trip Advisor for beste familiehotell i Norge. Radisson Blu Resort Trysil kom på syvendeplass i samme kategori.

– Dette er en veldig hyggelig tilbakemelding for oss. Det viser at det vi gjør er riktig og blir verdsatt av gjestene våre. Vi har fantastiske medarbeidere som har fokus på god service og dialog med gjestene. Denne prisen er vi svært stolte av, og ekstra gledelig er det at begge hotellene våre ligger på topp 10-listen i kategorien for familiehotell, sier Pontus Åkesson, hotelldirektør for Park Inn Trysil Mountain Resort og Radisson Blu Resort Trysil. Begge hotellene eies av SkiStar og PEAB i fellesskap, med 50 prosent eierandel hver.

Annonse:

Godt sted å være for barn og voksne

Park Inn er et nytt resorthotell i Trysil. Hotellet stod ferdig i desember 2011, og har en vakker beliggenhet og fantastisk utsikt oppe på fjellet. Alpinbakkene ligger rett utenfor hotelldøra og gir gjestene ski inn og ski ut.

– Park Inn har blitt et svært populært hotell og det passer perfekt for aktive familier. Hotellet ligger ”midt i smørøyet” og har leiligheter, hvor gjestene selv kan lage mat, og familierom og andre rom for de som vil nyte måltidene i restauranten vår. Spa-anlegget er mye brukt. For barna er noe av høydepunktene besøkene av snømannen Valle, som kommer innom hotellet tre ganger i uken og har både after-ski og barneshow, forteller Åkesson.

Går mot drømmepåske på fjellet

Det har vært en god vintersesong i Trysil, og mange nasjonaliteter har besøkt Norges største skisted gjennom vinteren. Påsken nærmer seg, og på fjellet er snødybden godt over en meter. Det er meget bra forhold i bakkene.

– Vi har hatt en fantastisk sesong, og det ser også veldig bra ut fremover. I påsken kommer det nok til å være fullt her, men vi har ennå noen få rom og leiligheter som foreløpig er ledig. Vi forventer en drømmepåske i Trysil, med god stemning og selvfølgelig knall sol, smiler Åkesson.

Fakta om Trip Advisor

– Trip Advisor er verdens største reiseside med anmeldelser fra personer som selv har erfaringer de vil dele med andre (kilde: no.tripadvisor.com)
– Travelers Choice-prisene deles ut for trettende året på rad, og er basert på millioner av anmeldelser og kommentarer fra reisende.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.