Hit reiser vi i påskeferien

Hit reiser vi i påskeferien – Las Palmas på topp.

Reiser i påskeferien øker med 11 prosent mot i fjor, og Las Palmas fortsetter å trone på toppen. På andreplass finner vi i år Bangkok, etterfulgt av London. Det viser tall fra reisebyrået Ticket.

Hit reiser vi i påskeferien

Hit reiser vi i påskeferien

Det er ingen tvil – vi nordmenn har lagt vår elsk på Kanariøyene. Vi blir rett og slett aldri lei av denne spanske feriefavoritten. I år øker reisene i påskeferien til Las Palmas med hele 64 prosent.

– Det fine med Kanariøyene er at man kan nyte solen i de fleste av årets måneder. Ellers har man den gode spanske maten, man kan dra på fotturer i fjellene og utforske de små byene. En annen fin ferieform i påskeferien fra Las Palmas er cruise som mange virkelig har fått øyene opp for, sier Ellen Wolff Andresen, markedssjef i Ticket.

Storbyboom

Reisene til Barcelona øker også denne påsken (+75 %) og klatrer tre plasser opp Tickets toppliste mot påskeferien i fjor. Et annet reisemål, som ennå ikke er i Tickets topp 10-liste, er Dubai.

– Etter at Emirates har kommet seg inn på det norske markedet ser vi kraftige økninger av reiser til Dubai. Folk benytter seg av muligheten for å fly direkte hit. Det er en flott by å feriere i som er perfekt for folk som er på utkikk etter å prøve noe nytt i påskeferien, sier Wolff Andresen.

Annonse:

Restplasser til Gran Canaria

Charterselskapene melder om fulle charterfly, men er man heldig får man tak i en restplass til for eksempel Gran Canaria eller Lanzarote.

– Et tips for de som ikke finner en charterreise som de ønsker er å bestille fly og hotell. Det er mange fordeler med det, blant annet at man da kan være litt mer fleksibel i forhold til avreise og hjemreise. I tillegg er man også omfattet av pakkereiseloven, forteller Wolff Andresen.

Topp 10 påskereiser:*

1. Las Palmas
2. Bangkok
3. London
4. Amsterdam
5. Tenerife
6. Barcelona
7. Alicante
8. Lisboa
9. Paris
10. Roma

*Bookinger gjort hos Ticket frem til 10/3 2015 fra hele Norge. Avreiser i perioden 27/3 – 4/4 2015.

Se Tickets reiseguide til Gran Canaria:

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.