Tel Aviv – en av verdens topp 10-byer

Tel Aviv – en av verdens topp 10-byer!

Tel Aviv – en av verdens topp 10-byer med strandpromenade og hjemsted for verdens best designede restaurant.

Tel Aviv – en av verdens topp 10-byer

Tel Aviv – en av verdens topp 10-byer

I en nylig publisert artikkel på nettstedet til National Geographic ble Tel Aviv rangert som en av topp 10-byene med strandpromenade. National Geographic grupperer disse byene samlet og uttaler at «glitrende havutsikt sørger både for bakteppet og rytmen i disse urbane mekkaene med havnefront». Pastel Brasserie and Bar, som ligger i hjertet av Tel Avivs Museum of Art, har nylig vunnet prisen « International Space Design Award–Idea Tops » for 2014 for verdens best designede restaurant.

Tel Aviv blir ofte omtalt som byen som aldri sover, og kan briljere med en nesten 15 km lang kyststripe med 13 strender rustet med lounge-stoler, restauranter, kafeer, barer, utendørs treningsplasser, lekeplasser for barn og en promenade langs vannkanten hvor puber, diskoteker og jazz-klubber blomstrer etter mørkets frembrudd. Det skjer alltid noe på strandpromenaden til enhver tid på døgnet, fra klovner og karikaturtegnere til tatoverings- og tryllekunstnere – i tillegg til det populære og ikoniske paddleball-spillet, som kalles matkot , og til og med israelsk folkedans.

Hoteller og overnatting i Tel Aviv – les mer.

Fire strender er tilgjengelige for funksjonshemmede: Tzuk, Northern Tzuk, Metzizim og Hilton (alle i den nordlige delen av byen). Tjenester som badevakt og turistpoliti er tilgjengelige under den offisielle badesesongen fra mai til oktober. Byens strender er godt utstyrt med omkledningsrom, dusjer og toaletter.

Pastel ble åpnet i den nye fløyen til Tel Aviv Museum rett overfor skulpturhagen, og danner en naturlig urban utvidelse av plassen ved Opera-huset og Cameri-teateret. Bidraget fra de israelske arkitektene Alon Baranowitz og Irena Kronenbergs vant blant hele 4 000 prosjekter fra 35 land som deltok i konkurransen i ulike kategorier. «The Idea-Tops Award» tydeliggjør engasjementet for å anerkjenne designernes utrettelige og fremtidsrettede innovasjoner i tillegg til høykvalitets design karakterisert av både estetisk og teknisk ekspertise.

Restauranten, som ikke bare er åpen for besøkende til museet, slutter seg til den nye trenden med restauranter som åpner i de verdenskjente museene i større internasjonale byer. Designen er en kombinasjon av det mest moderne og innbydende med elegansen til et klassisk brasseri – polstrede båser, antikke tregulv, multi-fargede marmoroverflater og lyssetting i art nouveau-stil med krystall og forgylt metall – som sammen skaper en spennende og artistisk spiseopplevelse.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.