Topp 10: Vårens heteste storbyreiser

Vårens heteste storbyreiser!

Interessen for storbyreiser fortsetter å øke. Tall fra reisebyrået Ticket viser at Amsterdam, London og Barcelona ligger som nordmenns klare favoritter denne våren.

Vårens heteste storbyreiser

Amsterdam, en av vårens heteste storbyer!

Nå som vinterferien er over setter mange seg ned og planlegger sin neste reise. For mange nordmenn er det en weekendreise denne våren som lokker, der man kan tjuvstarte våren og få litt andre inntrykk og inspirasjon etter vinteren.

Populære Amsterdam

Mange ønsker å ta seg en ekstra reise i året. Da går den gjerne til en storbyferie om våren. De som ønsker og har tid tar ut en ekstra dag fri for å få en lang helgetur. Denne våren merker Ticket spesielt en økende trend til sykkelbyen Amsterdam.

– Amsterdam er hot i år og øker med 94 prosent mot våren i fjor. Det som er så bra med Amsterdam er at byen passer så å si for alle og at det er veldig enkelt å komme seg dit. Byen har et enormt tilbud av alle slags ulike kulturelle og historiske attraksjoner og om våren er det ekstra fint med tulipanene som blomstrer, sier Ellen Wolff Andresen, markedssjef i Ticket.

Annonse:

Disse byene vokser mest

De klassiske reismålene som for eksempel London er en sikker vinner på topplisten. For vårens weekendreiser ser reisebyrået Ticket spesielt tre byer som vokser kraftig i antall bookinger. I tillegg til Amsterdam er det i år økninger av reiser til Zürich (+43 %) og Budapest (+26 %).

Reiser i vår – topp 10:

1. Amsterdam
2. London
3. Barcelona
4. Paris
5. København
6. Lisboa
7. Alicante
8. Reykjavik
9. Roma
10. Zürich

*Bookinger hos Ticket t.o.m. 2.3 2015 med avreiser i perioden 1.3-10.6 2015.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.