Apollo blir Travelife sertifisert

Apollo blir Travelife sertifisert.

Apollo er den første skandinaviske turoperatøren som blir sertifisert i henhold til Travelife, reiselivets kriterier for turoperatører. Totalt er det over 200 forskjellige kriterier som er gjennomgått og godkjent.

Apollo blir Travelife sertifisert

Apollo blir Travelife sertifisert

Travelife tilbyr opplæring og sertifisering av reisearrangører inne bærekraftig turisme. Sertifiseringen omfatter bærekraftig ledelse og prosesser hjemme og ute på reisemålene, og er basert på internasjonale retningslinjer og standarder (EMAS, ISO, UNEP, GRI, GSTC).

– Dette er en sertifisering vi i Apollo er veldig stolte av. Bærekraftig turisme og miljøansvar er noe som engasjerer både våre egne ansatte og våre kunder. Sertifiseringen gir oss et kvalitetsstempel, og er samtidig et godt verktøy til å vedlikeholde og utvikle dette arbeidet. Enkelt sagt er det å ha fokus på å trå varsomt både i hverdagen hjemme og når vi er ute på reise, sier Helen Begby, kommunikasjonssjef i Apollo.

Helt siden 2009 har Apollo brukt Travelife for å kvalitetssikre en bærekraftig leverandørkjede, og som sertifiseringsmetode for hotellene de samarbeider med. I dag tilbyr Apollo nesten 100 hoteller som er sertifisert av Travelife, slik at kundene enkelt kan velge bærekraftige hoteller.

Andre prosjekter som Apollo er involvert i inkluderer SOS barnebyer, World Animal Protection og Ecpat. Apollo har også siden 2007 tilbudt klimakvoter gjennom Green Seat.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.