Europas beste bilutleieselskap

Europas beste bilutleieselskap!

I januar kåret norsk reisebransje Hertz til årets bilutleieselskap. Nå er selskapet også kåret til Europas beste.

Europas beste bilutleieselskap

Europas beste bilutleieselskap

Forstår markedet

Det var under «Business Travel Awards 2015» i London at Hertz fikk den prestisjetunge prisen. Juryen påpekte at selskapet har en unik evne til å forstå markedets behov og til å tilpasse seg nye kundekrav.

– Denne prisen er viktig fordi det er bransjens kunder som sitter i juryen. Når de anerkjenner vår evne til innovasjon betyr det selvsagt mye. Samtidig hever det forventningene til det vi gjør fremover, sier Trygve Simonsen, adm. direktør i Hertz Norge.

Annonse:

Egne kolleksjoner forklarer deler av suksessen.

– Vi har nå lansert «Prestige Collection», «Green Collection» og «Volvo Collection», og en «Family Collection» kommer snart i Norge. Målet er å ha det største utvalget av biler i tillegg til å ha spennende alternativer som du kun finner hos Hertz, sier Simonsen.
Kraftig miljøsatsing

Hertz har mer enn 170 utleiestasjoner over hele landet, og nå skal alle ha miljøbiler i sitt sortiment i løpet av 2015. For Hertz er investeringer i miljøbiler den største satsing selskapet gjør i 2015.

– Dette blir den største endringen vi har gjort i bilflåten på svært mange år. I løpet av 2015 vil el- og hybridbiler stå for mer enn 15 prosent av alle bilene. Dette innebærer en investering på 125 millioner for 2015 alene, sier Simonsen.

Flere investeringer kommer de nærmeste årene.

– Teknologien kommer til å endre vår bransje slik blant annet hotellene og drosjenæringen opplever. Vi må holde innovasjonstakten oppe for å forbli det mest prisvinnende bilutleieselskapet i Norge, sier Trygve Simonsen.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.