Rabatt på flyplasstransport

Rabatt på flyplasstransport i store deler av verden.

Resorthoppa er den ledende leverandøren av rimelig og pålitelig flyplasstransport. De kan ta deg 605 fra flyplasser i over 100 land til ditt hotell. Få rabatt på flyplasstransporten her!

Rabatt på flyplasstransport

Rabatt på flyplasstransport

Rabattkoder:

Oppgi rabattkoden: REJSEPORTALEN15

Denne kupongkoden utløper 1/6/2015.

Rabattkoden er gyldig på alle produkter og for alle reisedatoer, så lenge de er booket før 1/6/2015.

Vi har også en annen rabattkode til bruk hos Resorthoppa:

Rabattkoden: HIPHOPPA15

Den er gyldig på alle våre produkter, og vil vare fra 1. Mars til 1. April.

Klikk her for å komme til Resorthoppa for å bestille din transport til og fra flyplassen.

Om resorthoppa.com

Resorthoppa er ledende leverandøren av flyplasstransport til lave priser over hele verden. De tilbyr høy standard på transfer til en veldig god pris.

De jobber konstant med å bli enda bedre samtidig som vi ønsker å utvikle og utvide de produktene og tjenestene de tilbyr samt utvide tilbudet av destinasjoner der de opererer rundt om i verden.

Resorthoppa tilbyr en verdensomspennende tjeneste i over 100 land og opererer gjennom over 605 gateways, inkludert flyplasser, havner og jernbanestasjoner. Resorthoppa tilbyr transport til og fra alle de populære destinasjonene, enten du vil feriere på stranden, skibakken eller i storbyen, samt steder utenfor allfarvei.

Resorthoppa tilbyr forskjellige typer transportmiddel og kan tilby våre kunder den transfertypen de måtte ønske på etthvert reisemål.

Om transporten til og fra flyplassen

Buss er felles transport som kjører fra de største flyplassene og feriestedene i de mest populære byene som for eksempel Alicante og Benidorm i Spania. Kunden betaler for ett sete i bussen og deler transporten med andre reisende som skal til samme destinasjon eller en destinasjon som ligger på samme kjørerute. Avhengig av behovet, kan kjøretøyet variere fra minibuss til større busser, og kan av og til kjøre til et fastsatt tidspunkt, noe som ofte gjelder skiområder.

Privat transport er tilpasset de individuelle behovene til kunden som betaler for å bli kjørt rett til sitt feriested. Kjøretøyene er tilgjengelige i alle typer og størrelser, avhengig av størrelsen på reisefølget. Vi tilbyr denne tjenesten både for den som reiser alene og for de som reiser i grupper.

Resorthoppa¨s kjøretøy. De tilbyr en rekke kjøretøytyper – personbiler, minibusser, busser, limousiner og til og med båttaxier! Alle kjøretøyene er velholdte og må tilfredsstille lokale, nasjonale eller EUs regelverk. De samarbeider kun med velrennomerte transportselskaper og velger våre utenlandske leverandører med omhu.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.