Hellas 10 mest sjarmerende hoteller

Dette er Hellas 10 mest sjarmerende hoteller!

Apollo har et stort utvalg av små, koselige og ofte familiedrevne hotell. Nå har Apollos kunder kåret de mest populære som er blitt samlet i kategorien «sjarmerende hoteller».

Hellas 10 mest sjarmerende hoteller

Hellas 10 mest sjarmerende hoteller

Vi gjør dette for at kundene våre lettere skal finne de små godbitene i programmet vårt sier Helen Begby, kommunikasjonssjef i Apollo.  Kriteriene for utvalget er tilbakemeldingene fra tidligere kunder, at hotellet har lojale kunder som reiser tilbake og at det har en god og personlig atmosfære.

– Det er mange som heller vil ha atmosfære og sjarm enn et stort hotell-resort med mange fasiliteter forteller Begby.  En god hotellopplevelse behøver ikke henge sammen med antall stjerner eller flotte fasiliteter. Ofte er det vertskapet og den stemningen de skaper, eller en vidunderlig utsikt fra balkongen som gir høy sjarmfaktor i ferien påpeker Begby.  Hos oss kaller vi det «den nye luksusen». Når merkevarer og luksus er blitt så tilgjengelig, søker vi etter en annen form for luksus. Det kan være service gitt fra hjertet, eller følelsen at du nesten kan ta på bølgene fra feriebalkongen din.

Det er spesielt mange av denne type hoteller i Hellas og Kroatia, men Apollo har sjarm hotellene også på andre reisemål.

Dette er topplisten over de 10 sjarmerende hoteller i Hellas som får høyest score fra tidligere kunder. Flere har også vunnet gull i Customer Choice Award – en utmerkelse Apollo gir til de hotellene som har fått best tilbakemeldinger.

  1. Revekka – Platanias/Kreta
  2. Dream Island – Tilos
  3. Alkyon– Lekfas
  4. Mouikis – Kefalonia
  5. San Lorenzo Village – Kefalonia
  6. Magdas – Parga
  7. Astron Princess – Karpathos
  8. Nireus – Symi
  9. Almyra Village – Karpathos
  10. Orion – Rhodos

Revecca-Platanias på Kreta

Revecca er det første leilighetshotellet som ble bygd i Platanias, og det har virkelig sin sjarm. Her er ingen leiligheter like, hver eneste en har sin egen stil. Hotellet ligger i en blomstrende hage i rolige omgivelser, men det er likevel ikke langt til shopping, barer og restauranter. Revecca scorer 9,8 av 10 mulige og har fått Customer Choice gull utmerkelse fra tidligere gjester.

Dream Island – Tilos

Velkommen til en idyll på Tilos. På Dream Island får du gresk sjarm på sitt beste og havet som nærmeste nabo. De frodige omgivelsene får deg fort i feriestemning, og du kommer enkelt og greitt inn til sjarmerende Livadia.

Alkyon – Lefkas

Dette er et hjemmekoselig hotell der vakker natur og kort vei til stranden er noen av de viktigste ingrediensene. Mottakelsen på hotellet er like varm som sola – du blir fort på fornavn med eierinnen og servicen blir alltid fulgt av et varmt smil. Her trives både store og små.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.