Cruise fra Dubai til Abu Dhabi og Oman

Cruise fra Dubai til Abu Dhabi og Oman.

Sesongens mest spennende nyhet er et cruise i Persiabukten, og fra desember i år kan du oppleve Tusen og én natt-lignende byer som Dubai, Muscat og Khasab med skipet Splendour of the Seas.

Cruise fra Dubai til Abu Dhabi og Oman

Cruise fra Dubai til Abu Dhabi og Oman

Opplev De arabiske emiratene med cruiseskipet Splendour of the Seas i vinter

– Dette cruiset er en ny variant som vi håper og tror vil falle i smak hos dem som ønsker seg et litt annerledes cruise, sier Sophie Frisholm Damsund, PR-ansvarlig i Ving Norge.

I Dubai kan du besøke verdens (foreløpig) høyeste bygg, Burj Khalifa, eller oppleve den sagnomsuste Dubai-ørkenen fra en jeep. Shoppingen i Dubai er i verdensklasse med noen av verdens største shoppingsentre, og hvis du foretrekker sol og strand er selvfølgelig også det et alternativ.

I Oman har skipet to stopp: Khasab og hovedstaden Muscat. Besøk de lokale markedene og opplev det pulserende, arabiske bylivet. Når skipet kommer til Abu Dhabi får du muligheten til å se hvordan oljen har utviklet det som opprinnelig var en liten fiskerlandsby til et av verdens rikeste reisemål.

Når du ikke er i land er det også mer enn nok å finne på om bord på Splendour of the Seas: Klatrevegg, minigolfbane, gym, spa, basseng og kasino, i tillegg til restauranter og barer.

Ving tilbyr også mange cruisemuligheter i Middelhavet og Karibia.

Ikke så dyrt som man tror

Nesten 25 prosent av oss oppgir kostnader som årsaken til at vi velger noe annet enn cruiseferie. Det viser tall fra Vings reisepanel.

– Mange tror at det er dyrt og kjedelig å reise på cruise, men det er en litt gammeldags tankegang. Vi tilbyr cruisepakker som inkluderer fly t/r og én natt på hotell før selve cruiset, i tillegg til at prisen inkluderer helpensjon, forklarer Damsund.

Prisen på cruisepakkene til Persiabukten er fra 8.657,- pr. person.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.