​Yacht ferie i Kroatia øker

​Yacht ferie i Kroatia øker.

Motoryachter på Skjærgårdcruise i Kroatia er blitt så populært hos Apollo at de øker tilbudet, og setter inn en helt ny båt til sommeren.

M/S Kleopatra er en splitter ny motoryacht som skal gå ut fra Split og langs kysten av Kroatia. Dette er da den femte motoryachten i cruiseprogrammet til Apollo.

​Yacht ferie i Kroatia øker

​Yacht ferie i Kroatia øker

-Dette er fantastisk populært sier Helen Begby, kommunikasjonsjef i Apollo. Og det forstår vi godt. Å ta et skjærgårdcruise i Kroatia kan kalles den perfekte ferien, for alle som elsker å være på sjøen og som vil se og oppleve mest mulig av denne vakre skjærgården. Dessuten er dette båter med svært god standard, og en herlig atmosfære. Her synker du ned i solstolen på dekket med en god bok før det vanker lunsj med helt nytrukket fisk. Om kvelden ligger båtene til land slik at man kan gå på egenhånd og spise middag og utforske stedene.
Nyhet Kleopatra.

Les mer om skjærgårdscruise og kombinasjonsreiser i Kroatia hos Apollo.

Nyheten til sommeren er den helt nye båten M/S Kleopatra som sjøsettes våren 2015. Båten har alle bekvemmeligheter, tre dekk i tillegg til soldekket på 250 m² med Jacuzzi og solsenger til alle passasjerene. Badeplattform og dusj er også tilgjengelig. Det er restaurant både innen, – og utendørs, og for alle som vil være pålogget i ferien er det gratis WIFI om bord. Det er plass til 40 passasjerer og båten har et mannskap på seks.

Apollo har hatt skjærgårdscruise i Kroatia i siden 2009. M/S Kleopatra er den femte motoryachten Apollo har i programmet. M/S Splendid og M/S Atlantic går ut fra Dubrovnik, og M/S Eden og M/S Afrodite går som Kleopatra ut fra Split.

Reiseruter:

Dubrovnik – Mljet – Hvar – Bol (Brač) – Split – Pučišća (Brač) – Makarska – Korčula – Dubrovnik

Split – Brač – Makarska – Korčula – Dubrovnik – Mljets nasjonalpark – Hvar – Split

Målgrupper

Apollo tilbyr dette skjærgårdscruiset hver lørdag i perioden mai-september 2015 fra Oslo, Torp, Stavanger, Bergen, Trondheim og Ålesund. De fleste som reiser er par, vennegjenger og familier med litt større barn, og mange kombinerer cruiset med en ukes badeferie i en av feriebyene langs Kroatias kyst eller ute på øyene Hvar eller Brač.

Bobil i Kroatia

Leie av bobil i Kroatia blir også stadig mer populært. Ved leie av bobil kan dere hente bobilen på flyplassen og reise hvor dere vil. Det er også mulig med enveis leie av bobil. Søk etter ledige utleie bobiler i Kroatia her.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.