Ticket Feriereiser

Ticket Feriereiser

Ticket Feriereiser selger privatreiser fra alle de store flyselskapene, hotelleverandørene, og tilbyr leiebil over hele verden.

I tillegg får man kjøpt reiser med alle ledende charterselskap, reisearrangører og cruiseselskap.

Ticket jobber for å gjøre det enkelt for kunden å finne og bestille riktig reise. Ved å bruke Ticket, får kunden overblikk over markedets store utvalg, og kan dermed sammenligne reiser. Utfra TIckets høye kompetanse og service, får kunden råd og hjelp til å bestille riktig reise.

Spar opp til 10% ved å bestille fly + hotell samtidig!

Gode grunner til å velge Ticket.no

  • Størst i Norden
  • Uslåelig service
  • Ticket Garanti
  • Trygg betaling
  • Fornøyde kunder

Ticket er den største feriereisebyråkjeden i Norden, med en omsetning opp mot 4 milliarder. Kunder skal alltid har tilgang til det største utvalget og de beste prisene på reiser fra alle Ticket.no sine samarbeidspartnere.

Ticket jobber med alle ledende charter- og reisearrangører, cruiserederier, fly- og hotellselskaper. Hos Ticket finner du alltid en billig reise! Med et attraktivt utvalg, høy tilgjengelighet og best kompetanse gjør Ticket det enkelt for feriekunden å kjøpe riktig reise ut fra sitt behov.

Annonse:

Tickets merverdier

Ticket skal ta posisjonen som ledende på service, og skal hjelpe kunden å finne riktig reise ut fra sitt behov. Kunden skal velge Ticket ut fra de merverdiene som Ticket står for: tilgjengelighet, enkelhet, kompetanse og et attraktivt utvalg.

Tilgjengelighet

Gjennom tre salgskanaler; Internett, telefon og butikk, samt med lokal tilstedeværelse, lange åpningstider og korte ventetider, er Ticket svært tilgjengelig. Vi skal finnes der kundene vil ha tak i oss, og når kundene vil ha tak i oss.

Enkelhet

Gjennom en eneste kontakt får kunden oversikt over markedets utvalg og kan lett sammenligne leverandørenes produkter. Dermed blir det enklere å finne riktig reise og ta en beslutning. Å få personlig hjelp til å finne riktig reise i markedets store utvalg oppleves derfor som tidseffektivt og som en kvalitetsgaranti. Vi gjøre det enkelt for kunden å ta en beslutning og finne riktig reise.

Kompetanse

Gjennom kunnskap og engasjement gjør vi riktig behovsanalyse og tilbyr riktig reise til hver kunde. For å sikkerstille de ansattes kompetanse, gjennomfører Ticket kontinuerlig opplæringer i reisemålskunnskap, produktkunnskap, bestillings- og informasjonssystemer, samt salgsteknikk.

Attraktivt utvalg

Gjennom bredde og dybde i vårt utvalg, kan Ticket tilby feriereiser til hver enkelt kunde. Et utvalg som er tilgjengelig i samtlige salgskanaler og koblet til personlig rådgivning og service. Ticket garanterer for kvaliteten av de produktene vi tilbyr, hvilket gir kundene trygghet.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.