Stekende vintersol for under 4500 kroner!

Sjekk prisen – Stekende vintersol for under 4500 kroner!

Er du ikke blant de heldige nordmennene som reiste til utlandet i vinterferien, så kan du vurdere om ikke mars er måneden å dra utenlands. Den uavhengige reisesøkesiden momondo.no har funnet frem til billige flybilletter til solrike reisemål i mars

Om det var dyre billetter, jobb eller familieforpliktelser som holdt deg hjemme i vinterferien, kan det være lurt å sjekke reisekassen en ekstra gang nå i slutten av februar. Det er nemlig mange billige billetter til varme reisemål om du reiser i mars.

– For de som klarer seg gjennom den siste vintermåneden uten sommersol er mars et utmerket tidspunkt å reise på. Ofte ser vi at både fly og hotell er billigere i denne perioden fordi det er utenom skoleferien, samtidig er vinteren fortsatt tilstede her hjemme. En solferie i mars er ofte etterlengtet blant mange nordmenn etter en lang vinter, sier Camilla Moe Bogen, markedssjef for Norge i momondo.no.   

Annonse:

En tur til andre siden av kloden trenger ikke å sprenge feriesparegrisen:

– Når man først har betalt flybilletten, kan man generelt leve rimelig på de fleste av disse destinasjonene, særlig hvis man spiser på gaterestauranter og bruker offentlig transport, fortsetter Moe Bogen.

momondo har funnet frem til disse rimelige flybillettene i mars:

Bangkok, Thailand – under 4500 kr T / R, per person.

Sommer som vinter – Bangkok er og forblir en av nordmenns absolutte favorittreisemål, og topper listen over søkte destinasjoner igjen og igjen på momondo.no. Fra Bangkok har du enkel tilgang til både de eksotiske øyene i det sørlige Thailand og grønne naturområder i det nordlige Thailand. I tillegg er Bangkok også et godt utgangspunkt for å reise videre i Sørøst-Asia med buss, tog eller fly.

Fra Gardermoen.: 4461 kr T / r med avreise 16. mars og retur den 23. mars.

Dubai, Arabiske Emirater – under 2500 kr T / R, per person.

Dubai har vokst frem som en populær feriedestinasjon blant sol og strandturister fra Norge, som setter pris på billige flyreiser og mange aktiviteter for hele familien. Ørkenstatens sentrum har mye å tilby, shopping i verdensklasse, luksushoteller og verdens høyeste bygning Burj Kalifa. Om du ønsker kan du også stå på ski i en innendørs alpinbakke.

Fra Gardermoen.: 2495 kr T / r avgang 16 mars og retur den 23. mars.

Annonse:

Mumbai, India – under 3500 kr T / R, per person.

Indias finansielle hovedstad, Mumbai eller Bombay som det het før, er varm og regnfri i mars og absolutt verdt et besøk. Mumbai er også hjemmet til den indiske filmindustrien, og om du har en drøm om å delta som statist i en ekte Bollywood film, er dette stedet for deg. Er du ute etter strand og avslapning, kan du ta en nattbuss, tog eller innenlands fly ned til Goa og tilbringe dagene på de hvite sandstrendene stedet er kjent for.

Fra Gardermoen.: 3.483 kr T / r avgang 16 mars og retur den 23. mars.

Colombo, Sri Lanka – fra 3500 kr T / R, per person.

Sri Lanka er stedet for deg om du er ute etter eventyr, kultur eller strandferie. I Sri Lanka, er det langt færre turister enn i mange andre asiatiske land, og man får mye for pengene. En tur til Sri Lanka kan også lett kombineres med et besøk til den populære øygruppen, Maldivene. Bare en halvtimes flytur fra Colombo befinner du deg på det som ofte blir omtalt som kjendisfavoritten.

Fra Gardermoen.: 3717 kr T / r avgang 16 mars og retur den 23. mars.

Miami, USA – under 3000 kr T / R, per person.

Florida har mer enn 250 soldager i året, og spesielt når det er kaldt og grått hjemme, kan det friste med en tur til The Sunshine State. Miami er destinasjonen for de som søker sol, varme og uteliv. Byen har også massevis av designdistrikter og kunst å tilby, så det er nok av andre ting å bruke dagene på om du går lei av å ligge på stranden.

Fra Gardermoen.: 2905 kr T / r avgang 16 mars og retur den 23. mars.

*Prissjekk utført tirsdag 17. februar – 17.02.2015, med forbehold om utsolgte billetter til oppgitt pris ved senere bestilling.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.