Kroatia er klar hotellfavoritt

Kroatia er klar hotellfavoritt.

Over halvparten av hotellene på topp 10-listen fra Kroatia har en score på 4,5 (av 5) eller høyere i undersøkelsen der reisende har rangert alt fra beliggenhet og fasiliteter til service og mat.

Hotell Kroatia

Hotell Kroatia

– Hotellene våre i Kroatia har veldig god standard, og vi er stolte av det produktet vi tilbyr gjestene våre her. Det er gledelig at dette også reflekteres i kundetallene, sier Sophie Frisholm Damsund, PR-ansvarlig i Ving.

Prisvinnende luksus eller koselige leiligheter

På topp 10-listen er det et variert utvalg av hotell med det flotte Marco Polo i Gradac på førsteplass. Hotellet har en egen prisvinnende restaurant og beliggenhet på stranden. På andreplass er koselige Zaja Apartments i den lille badebyen Baska Voda, der man bor i vakre omgivelser mellom fjellene og stranden. For den som ønsker litt mer luksus i ferien er 5-stjerners hotellet Le Meridien Lav i Split også høyt oppe på listen.

Ving tilbyr 15 reisemål og over 80 hotell

Med Ving kan man reise til 15 forskjellige reisemål i Kroatia, fra historiske Dubrovnik i sør og den luksuriøse øya Hvar, til den vakre Makarska-riveraen og den italienskpregede Istria-halvøya i nord. Man kan velge mellom alt fra hjemmekoselige leiligheter til unike boutique- og luksushotell.

Topp 10-listen i Kroatia:

1. Hotel Marco Polo
2. Zaja Apartments
3. Bluesun Soline
4. Bluesun Berulia
5. Le Meridien Lav
6. Apartments Putnik
7. Bluesun Marina
8. Villa Juric
9. Hotel Horizont
10. Labineca

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.