Her får du mest for sydenkronene i 2015

Her får du mest for sydenkronene i 2015.

For de som er på jakt etter en billig sommerferie er Bulgaria et av de beste alternativene, og der du får mest ferie for pengene. Men som ferieland er Bulgaria mer enn bare lave priser.

Her er noen av Europas fineste og mest barnevennlige strender, og landet er rikt på historie og naturopplevelser. Hele 9 steder er på Unescos verdensarv liste, inkludert den populære feriebyen Nessebar.

Her får du mest for sydenkronene i 2015

Her får du mest for sydenkronene i 2015

Kilometer med brede, finkornede og langgrunne strender og store familiehotell rett på stranden lokker mange til Bulgaria hver sommer, men Bulgaria er mer enn bare et billig feriested. Landet er rikt på historie, kultur og natur og har 9 steder på Unescos verdensarvliste. Flere av disse er unike naturparker rundt om i landet, men den mest populære å besøke er gamle-byen i Nessebar, med en rik historie som strekker seg 3000 år tilbake i tiden.

-At Bulgaria er billig gjør det ekstra populært sier Helen Begby, kommunikasjonssjef i Apollo, men vi glemmer ofte at landet har veldig mange fine attraksjoner og gode utfluktsmuligheter. Mange får med seg Nessebar, et 2 dagers besøk i hovedstaden Sofia eller et opphold i Istanbul, alle steder er spennende å besøke og et paradis for alle shoppingglade. Men det er selvsagt ingen ting i verden for å feriere i Bulgaria med bare fokus på sol og bad. Det er kilometer med solstoler, og hotellene ligger i vannkanten – her er det bokstavelig talt tøffelavstand til morgenbadet sier Begby.

Populære familiehotell i Bulgaria sommer 2015:

1.Obzor Beach Resort
2.Iberostar Sunny Beach
3.Jeravi

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.