Samarbeid mellom Icelandair og JetBlue

Icelandair og JetBlue innleder codeshare samarbeid.

Etter et vellykket samarbeid siden 2011 tas nå enda et steg for å styrke forholdet mellom de to flyselskapene.

Samarbeid mellom Icelandair og JetBlue

Samarbeid mellom Icelandair og JetBlue

Icelandairog New York baserte JetBlue styrker nå båndene med et codeshare samarbeide, med spesielt fokus på rutene til og fra Boston, New York (JFK), Reykjavik og våre felles nettverk på begge sider av Atlanteren.

Med et codeshare samarbeide mellom de to flyselskapene blir det nå mer praktisk at være kunde hos Icelandair og JetBlue i forhold til billetter og bagasje når passasjerene trenger å skifte fly mellom de to selskapene.

Icelandairs CEO Birkir Hólm Gudnason sier: „Også i 2015 fortsetter vi å styrke vårt nettverk med flere gateways, flere avganger og flere destinasjoner. Samarbeidet med JetBlue er et positiv steg for alle våre felles passasjerer og vi gleder oss til å fortsette å utvikle samarbeidet. Icelandair og JetBlue har tilsvarende forretningsmodeller og ruter som komplimenterer hverandre, begge selskaper har også stort fokus på fornøyde kunder. Sammen vil vi utvikle vår rekkevidde og tilby alle passasjerer enda flere muligheter, med flere forbindelser og en mer behagelig reise opplevelse til og fra Europa“.

Annonse: 300x250 Beach

Icelandairs kode „FI“ vil være på JetBlues avganger fra Boston og New York til Austin, Baltimore, Chicago, Detroit, Fort Lauderdale, Los Angeles, Orlando, Newark, Philadelphia, Pittsburgh, Raleigh-Durham (N.Carolina), San Francisco, Tampa og Washington D.C.

JetBlues kode „B6“ vil fremover være på 9 av Icelandairs amerikanske og 8 europeiske ruter: Anchorage, Boston, Denver, Minneapolis, Newark, New York (JFK), Orlando, Seattle og Washington D.C. i USA og Amsterdam, Birmingham, Glasgow, Manchester, København, Helsinki, Oslo og Stockholm i Europa.

Icelandair har 38 destinasjoner derav 13 i Nord-Amerika: 9 i USA med Portland, Oregon som åpner i mai 2015 og 4 i Canada. Icelandair tilbyr stopover på Island på vei til eller fra den nordamerikanske destinasjon uten ekstra kostnad i flyprisen.

JetBlue har base i New York og er det ledende flyselskapet i Boston, Fort Laurderdale/Hollywood, Los Angeles (Long Beach), Orlando og San Juan. JetBlue opererer til 87 byer i USA, Karibien og Latin-Amerika.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.