Fullere fly hos Norwegian

Norwegian med fullere fly og god trafikkvekst i januar.

Veksten i Norwegian fortsetter. Totalt fløy selskapet over 1,6 millioner passasjerer i januar 2015, en økning på fem prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Fyllingsgraden var på 80 prosent i januar, opp 5,2 prosentpoeng.

Fullere fly hos Norwegian

Fullere fly hos Norwegian

I januar fløy 1 609 057 passasjerer med Norwegian, en økning på fem prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Den totale trafikkveksten (RPK) økte med 21 prosent, mens kapasiteten (ASK) økte med 13 prosent denne måneden. Fyllingsgraden var på 80 prosent i januar, opp 5,2 prosentpoeng sammenlignet med samme måned i 2014.

– Det er gledelig å se at vi i en lavsesongmåned som januar fyller flyene godt. Trafikkveksten skyldes sterkere satsing i det europeiske markedet og god vekst i Norwegians langdistanseoperasjon. At det er spesielt høy trafikkvekst på våre langdistanseruter viser at det er en høy etterspørsel etter rimelige flybilletter på interkontinentale destinasjoner, sier Norwegians administrerende direktør, Bjørn Kjos.

Norwegian fortsetter å fornye flyflåten. I år leveres ti nye Boeing 737-800-maskiner og en 787 Dreamliner. I fjor fikk Norwegian 14 splitter nye Boeing 737-800 og fire nye Dreamlinere inn i flyflåten. Norwegians flyflåte er blant de mest moderne og miljøvennlige i Europa.

Norwegian gjennomførte 99,5 prosent av de planlagte flygningene i januar, hvorav 77,9 prosent gikk på oppsatt rutetid.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.