Populært å reise til Kroatia

Kroatia ett populært reisemål hos Sembo!

Kroatia har seilet opp som en storfavoritt hos nordmenn og trenden virker å vokse seg sterkere i år.

Hos Sembo har antall bestillinger til Kroatia økt med nærmere 60 prosent sammenlignet med samme periode forrige året. Også bobil i Kroatia er mer populært enn noen gang.

Populært å reise til Kroatia

Populært å reise til Kroatia

Det er lett å forelske seg i Kroatia. Mange fine byer, fantstiske strender, vakker kystlinje og en unik skjærgård. Landet ved Adriaterhavet lokker som aldri før. Hos Sembo kan man se ett stort på bestillinger etter julehelgene. Det er Istria og Dalmatia som salget øker mest på, og hele Kroatia har en økning på nærmere 60% sammenlignet med samme tid året før.

Les også: Reis med Sembo.no

-Kroatia har alltid vært en storselger hos oss, og det er gøy å se at flere kunder finner veien hit. Landet har en fantastisk fin kyst med strålende badevann, god mat og er fortsatt veldig prisgunstig så jeg forstår hvorfor mange velger å tilbringe sin ferie her, sier Aud J. Bengtsson, Head of Sales & Marketing på Sembo

Sembo har 20 års erfaring med reiser til Kroatia og kan derfor tilby deg det mest komplette utvalget av byer og bosteder i dette fantastiske ferielandet. Dessuten kan du selv velge om du vil reise på bilferie eller bestille noe av de lavprisflyene som flyr til Pula, Zadar, Split og Dubrovnik.

Bobilutleie i Kroatia

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.