Det viktigste når vi reiser på cruise

Å se verden er det viktigste når vi reiser på cruise.

Nesten 8 av 10 nordmenn (78 %) sier at det å oppleve verden med spennende stopp på forskjellige steder er det som frister dem mest ved å dra på cruiseferie.

Det viktigste når vi reiser på cruise

Det viktigste når vi reiser på cruise

Kombinasjonen av sol og bad med by og kultur er også en viktig faktor, viser en fersk undersøkelse fra Vings reisepanel der nesten 8000 personer har svart på spørsmål om cruise.

– Vi liker å oppleve mye i ferien, og grunnen til at cruise er så populært er at man får en ferie med både sol og avslapning i tillegg til spennende opplevelser på forskjellige reisemål, sier Sophie Frisholm Damsund, PR-ansvarlig i Ving Norge.

Les også: CruiseDirect: Limited inventory on Last Minute Cruise Deals. Best Price Guarantee & No Booking Fees – Book Now!

Middelhavet og Karibia – like populære

Hvor man ønsker å reise på cruise er selvsagt en smakssak, undersøkelsen viser at 7 av 10 helst legger cruiset til Karibia, mens nesten like mange vil oppleve Middelhavet fra dekk. Ving tilbyr cruise i samarbeid med Royal Caribbean og Celebrity Cruises til begge områdene med mange forskjellige ruter og reiselengder å velge mellom. I tillegg har Ving markedets enkleste bestillingsverktøy som lar deg bestille fly, overnatting og cruise i én pakke – kun ved et par tastetrykk.

Behagelig med alt på ett sted

Om bord på cruiseskipet har man alt innen komfortabel rekkevidde, nesten halvparten av alle som deltok i undersøkelsen synes dette er noe av det mest lokkende ved en ferie til sjøs. Med fasiliteter som restauranter, barer og shopping og aktiviteter som surfesimulator er det mer enn nok å finne på selv når skipet er ute på havet.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.