Trening i ferien

Mange vil svette ekstra denne sommerferien – men ikke alle.

Nesten 40 % av oss sier at det er lettere å ta seg tid til trening i ferien enn ellers, for i ferien har man fri fra alt annet. Det viser en fersk undersøkelse fra Vings reisepanel. Undersøkelsen fikk nesten 8000 svar, og viser at mange er positive til en aktiv ferie – men ikke alle.

Trening i ferien

Trening i ferien

– Vi er forskjellige. Sunnhet og trening har aldri vært så i vinden som nå, men det er store variasjoner med tanke på mengden ferietrening de reisende ønsker seg. Ving følger nøye med på utviklingen, og gjestene våre kan velge mellom et flertall rene treningsreiser og hotell med gratis treningsfasiliteter, sier Sophie Frisholm Damsund, PR-ansvarlig i Ving Norge.

Treningsreiser som passer alle

Vings undersøkelse viser at 50 % kunne tenke seg en treningsreise som kombinerer ferie og trening på en morsom måte. Med Vings Summer Boost på Gran Canaria kan du oppleve bootcamp i Maspalomas-ørkenen, styrketrening, yoga, mage- og ryggtrening, dans og mye annet. Andre alternativ er reiser med personlig trener, eller sykkelreiser.

Ving tilbyr blant annet utendørstrening, gruppetimer, timer med personlig trener og løpetimer på flere av hotellene sine. Du kan også laste ned kart over fine løperuter.

Flere funn fra Vings reisepanel:

17,2 % tar små joggeturer i ferien for å kunne unne seg god mat og drikke
• 84,6 % sier de går turer når de blir spurt om hvilke fysiske aktiviteter de gjør i ferien
• 53,1 % oppgir «ved havet» som det fineste stedet å trene i løpet av ferien
• 64,1 % oppgir trening i kombinasjon med sol og bad som et kriterium for en vellykket treningsferie

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.