Nå kan du reise til sjarmerende Sardinia

Nå kan du reise til sjarmerende Sardinia med Ving.

Middelhavets nest største øy har lenge vært et yndet reisemål for italienerne selv, og stadig flere nordmenn oppdager Sardinias herlige strandliv, kultur og kulinariske fristelser.

Nå kan du reise til sjarmerende Sardinia

Nå kan du reise til sjarmerende Sardinia med Ving

Fristende, krystallklart badevann i Alghero på Sardinia

– Vi er glad for at vi nå lanserer nyhetene Costa Smeralda og Alghero på Sardinia. Italia er populært blant nordmenn, og dette er ytterligere to italienske reisemål som vi tror vil falle i smak, sier Tonje Løkaas Fossum, markeds- og kommunikasjonsdirektør i Ving Norge.

Drømmestrender langs Smaragdkysten

Langs Costa Smeralda, Smaragdkysten, finner du strender med klarere badevann enn de aller fleste andre reisemål rundt Middelhavet. Sardinia lever med andre ord opp til ryktet om å ha noen av Italias aller beste strender. Nyt Costa Smeraldas vakre natur og små badeviker med fine sandstrender, og ta gjerne med hele familien på tur. De fleste strendene er langgrunne og barnevennlige.

Historiske Alghero

Alghero har røtter fra 1000-tallet og flere historiske severdigheter som er verdt et besøk. I nærheten ligger også Neptuns grotte og dens majestetiske dryppsteinformasjoner. I gamlebyen kan du spasere langs bymuren og i de trange smugene, eller nyte en fersk pizza på en av de koselige restaurantene. Like utenfor bykjernen ligger Lido-stranden og frister med turkist, krystallklart vann og puddersand.

Opplevelsesøya

Visste du at Sardinia har oldtidslevninger som er de nest største forhistoriske byggverkene i middelhavslandene? Arkeologiske funn tyder på at øya var befolket allerede i steinalderen, og øyas kulturhistorie er innholdsrik og interessant.

I tillegg frister Sardinia med heftig uteliv, nasjonalparker og en rik kunsthåndverkstradisjon. Lei en bil eller en sykkel for å se hva øya har å by på. Har du lyst til å oppleve enda mer er Korsika bare en kort fergetur unna.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.