Forbedret servicekonsept i SAS Business

Forbedret servicekonsept på langflygninger i SAS Business.

28. januar lanserer SAS et forbedret servicekonsept i SAS Business på alle langflygninger. Kundene får en restaurangopplevelse i luften basert på flere valgmuligheter, en mer personlig service og høy kvalitet i alle detaljer.

Forbedret servicekonsept i SAS Business

Forbedret servicekonsept i SAS Business

SAS gjør nå en satsning på langdistanseflåten der syv eksisterende fly bygges om, samtidig som at nye fly kommer inn fra og med høsten 2015. Nå forbedres også mat- og drikkeopplevelsen i SAS Business, der kundene kommer til å merke forandringer fra og med 28. januar.

– Vårt forbedrede servicekonsept, sammen med vårt helt nye kabininteriør, kommer til å gjøre det mulig for oss å tilby en opplevelse i SAS Business av høy klasse. Mat og drikke anses som svært viktig for våre kunder, og vi har lyttet til deres ønsker i utviklingen av det nye konseptet, sier Gustaf Öholm, som er ansvarlig for servicen om bord i SAS.

Flere valgmuligheter og mer personlig service kommer til å være de største endringene for kundene i SAS Business. Eksempelvis vil det bli tilbudt ulike valg av forrett og hovedrett. For å øke restaurangfølelsen, og kunne gi en mer personlig service, kommer bordet til å bli dekket med duk og porselen, og serveringen skjer fra en servicevogn for å minimere bruken av serveringsbrett.

– Vi har lagt stor vekt på den totale opplevelsen i alt fra mat og drikke, dekking, materialvalg, personlig service og atmosfære i kabinen for å skape en restaurangopplevelse i luften, sier Gustaf Öholm.

Det forbedrede servicekonseptet kommer på SAS langdistanseflygninger fra 28.januar. SAS har langdistanseflygninger fra Skandinavia til New York, Washington, Chicago, San Francisco, Houston, Peking, Shanghai og Tokyo. I september 2015 åpner SAS en ny rute fra Stockholm til Hong Kong. 

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.