Reis på romantiske steder med Star Clippers

Besøk 7 romantiske steder med Star Clippers.

Star Clippers’ skip er tre av verdens største og høyeste seilskip. De besøker ofte havner hvor større cruiseskip ikke kan legge til og tilbyr passasjerene aktiviteter og en atmosfære som gir følelse av å være på en privat yacht.

Alle tre skipene har teakdekk, basseng, spising i et uformelt miljø, hyggelige Tropical Bar på dekket og en komfortabel pianobar. Skipene tilbyr første klasses innkvartering og restaurant.

Reis på romantiske steder med Star Clippers

Reis på romantiske steder med Star Clippers

Cayo Largo, Cuba

Det lille øyparadiset Cayo Largo sør for Cuba er med sine kritthvite sandstrender, krystalklare vannn, måneskinsnetter og romantiske strandpromenader den perfekte ramme for par som ønsker at nyte hverandre i en avslappet stemning og atmosfære. Øyen tilbyr også blant annet dykking ved koralrev og turer på hesteryggen over kilometerlange sandstrender.

Soper’s Hole, British West Indies

Omringet av små berg ligger byen Soper´s Hole med sin skjønne marina og fargerike hus på øyen Tortola. Stedet er innhyllet av intim stemning kombinert med lokalt byliv, restauranter, eksklusiv shopping og et stort utvalg av vannsport. Nyt en drink på en av de mange hyggelige barerene med utsikt til de mange flotte fritidsbåtene. På toktet til Treasure-øyene er det overnattning i Soper´s Hole.

St. Barts

Øyen St. Barts har flotte omgivelser og fransk eleganse. Fantastiske strender og flott arkitektur, lekre restauranter og designerbutikker i havnebyen Gustavia med sine svenske aner gjør St. Barts til en romantisk perle. Øyen tilbyr bl.a. på en rekke moderne hoteller med spa-fasiliteter for både gjester og besøkende utenfra. 

Annonse:

Nevis

Opplev et sant karibisk paradis på den lille øyen Nevis med sine deilige sandstrender, avslappede stemning og sjarmerende ytre. Besøk eksempelvis øyens botaniske hage, en av de mange flotte kirker eller den `hemmelige´ strand Lovers Beach på øyens nordlige side, det er lagt opp til piknik eller en svømmetur i ettermiddagssolen.

Hydra

Biler og motorsykler er forbudt på den lille sjarmerende greske øyen Hydra, så transport foregår enten med vanntaxi, gående eller på eselrygg gjennom brosteinsbelagte gater og støvete stier. Øyens havneby byr på butikker, restauranter, gallerier og markeder, og over hele øyen danner klipper og berg naturskjønne omgivelser for avslapping og bading i azurblått vann.

Stromboli

Nord for Sicilia ligger vulkanøyen Stromboli, en av de i alt 7 øyer, som siden 2000 har vært på UNESCO´s Verdensarvsliste. Hele området byr naturligvis på fantastiske utsikt, rå natur og nydelige solnedganger. På toktet til Sicilia og Amalfikysten seiler vi forbi Stromboli om ettermiddagen og får dermed en enestående mulighet til å se rødglødende lava fra en av de få aktive vulkaner i verden.

Bonifacio, Korsika

På Korsikas sørligste spiss ligger den skjønne byen Bonifacio i dramatiske omgivelser. Byens livlige havn har flere utsøkte fiskerestauranter og en moderne marina. Over havnen ligger en middelalderby plassert direkte på klippesidene. Ta en spasertur og opplev byens rolige omgivelser eller prøv et ekte toscansk måltid.

Besøk Star Clippers hjemmeside for mer informasjon. 

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.