Reis på Cruise i Karibien

Reis på cruise i Karibien

Karibien er et paradis på jord. Alt du tidligere har sett på postkort er virkelighet. Et cruise i karibien er en flott ferie med utallige opplevelser, nydelige strender, blått hav og palmesus.

Reis på cruise i Karibien

Reis på cruise i Karibien

Svømmetur med rokker på Grand Cayman, utforsk El Yunique Rain Forest i Puerto Rico og mayaruinene i Cozumel, eller koble av på stranden på Bahamas. Alt dette, sammen med det tropiske været året rundt gjør at Karibien har alt du kan drømme om – ikke minst i vinterhalvåret når de fleste lengter til varmere strøk.

På cruise i Karibien våkner du et nytt sted omtrent hver dag. Cruise går fra Miami, Fort Lauderdale, New York og Puerto Rico og besøker fantastiske steder i østre-, vestre- og sørlige Karibien. Du kan utforske de ulike destinasjonene eller tilbringe dagene ombord på lukseriøse cruiseskip! Utfordre deg selv på ulike spill og simulatorer, nyte kulturele aftener i aquateater eller nyt en god bok og en paraplydrink på soldekk og legg bort alle bekymringer for en periode.

Tilbud på cruise i Karibien:

Bestill 7 døgns cruise ombord på Oasis of the Seas og 50% rabatt på medreisende, opptil $200 kreditt ombord! Priser fra 876$

Om Karibien

Karibia eller Karibien (også kalt Vestindia, De vestindiske øyer eller Antillene) er en region i Nord-Amerika som består av Det karibiske hav og den tilhørende øygruppen, De karibiske øyer, som kurver i tilnærmet halvsirkelform sørover fra sørspissen av Florida til nordvest i Venezuela i Sør-Amerika. Denne hovedformasjonen av øyer er stort sett grensen mellom Det karibiske hav og Atlanterhavet. Det er omkring 7 000 øyer og rev i området. Disse er organisert i 25 territorier og noen egne suverene stater, mens andre er assosiert med land som Storbritannia, USA, Frankrike og Kongeriket Nederlandene

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.