Korfu tilbake hos Ving

Ving ønsker Korfu velkommen tilbake.

I dag lanserer Ving igjen den klassiske greske feriefavoritten Korfu, etter noen år borte fra programmet.

Til sommeren kan gamle og nye feriegjester nyte sol, glassklart hav og den gode greske stemningen på den smaragdgrønne øya.

Korfu tilbake hos Ving

Korfu tilbake hos Ving

– Hellas er en feriefavoritt blant nordmenn og med Korfu har vi nå hele 15 greske øyer å velge mellom til sommeren, slik at alle kan finne sin favoritt, sier Tonje Løkaas Fossum, markeds- og kommunikasjonsdirektør i Ving.

Fem reisemål

Valgfrihet er viktig når vi reiser på ferie, og med fem forskjellige reisemål er det enkelt for alle å finne sin favoritt på Korfu. Agios Gordis og Dassia er rolige ferieperler med noen av de beste strendene på Korfu og passer godt for den som ønsker en fredelig og rolig ferie.

I Eremones bor man på et av øyas beste hotell Grand Mediterraneo Resort & Spa og er bare en kilometer fra den populære golfbanen Corfu Golf Club.

Ønsker man mer utvalg av restauranter og uteliv er Gouvia et godt alternativ. For den historie- og kulturinteresserte er Korfu by det opplagte valget. Byen er på UNESCOs verdensarvliste og tilbyr en herlig blanding av sol, strender, shopping og severdigheter.

Vakker natur og øyhopping

Den grønne øya byr ikke bare på sol og strender, de grønne åssidene og landskapet er også prefekt for fotturer eller du kan leie en sykkel eller leiebil og utforske øya og de mange landsbyene. Vannet på Korfu er blant de klareste i Middelhavet og er perfekt for snorkling. Det er heller ikke langt til Albania eller andre greske øyer med ferge hvis du vil oppleve flere saltvannsperler i ferien.
Med Ving bestiller man reiser til Korfu med rutefly og hotell, det betyr at man bestemmer akkurat hvilken dag man vil reise og hvor lenge man skal være borte, og er beskyttet av pakkereiseloven dersom noe skulle oppstå.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.