Ny reisekategori for seniorer

NYHET! Peer Gynt Tours nye reisekategori; Seniorfavoritter.

Peer Gynt Tours lanserer nå en ny reisekategori; Seniorfavoritter. Du tilbringer hele oppholdet på samme hotell, og du får da god tid til å kose deg og nyte ferien.

Med voksen og erfaren reiseleder med på turen, vil sosiale aktiviteter arrangeres for de som ønsker. Noen fine utflukter er også inkludert i prisen. Felles middag hver dag gjør kveldene hyggelige og sosiale.

Ny reisekategori for seniorer

Ny reisekategori for seniorer

Costa Tropical

På Costa Tropical nordøst for Malaga ligger byen Almuñecar som er en gammel fiskelandsby, men i dag har en rolig og behagelig atmosfære. Her går utfluktene blant annet til Granada med det storslagne festningskomplekset, Alhambra, til vakre Frigliana og til de fasinerende kalksteinsgrottene i Nerja. Her på Costa Tropical dyrkes det store mengder av tropiske frukter og grønnsaker, og med den store arabiske innflytelsen på maten, kan du også glede deg til gode smaksopplevelser. Vi bor direkte på stranden, på 4* SPA hotell.

Dubrovnik

I idylliske Dubrovnik ved Adriaterhavet venter et 7 døgns ferieopphold. Her skal vi bo på et førsteklasses historisk hotell, som ligger flott ved havnefronten i byen. Hotellet kan by på en elegant restaurant, et stort utendørs svømmebasseng og hageterrasse med palmer. Bysightseeing og en dag på båttur er inkludert i løpet av oppholdet.

Portoroz

Slovenia er et vakkert, lite land mellom Italia og Kroatia. Vi skal besøke Portoroz, som absolutt er et alternativ til de mer besøkte reisemålene i Europa. Vi bor fint til rett ved stranden, og har alle tilbud innen nærmeste rekkevidde. Blant de inkluderte utfluktene blir det tur til Postonjagrotten og Predjama Castle. Det blir også utflukt til hovedstaden Ljubljana med en nydelig gamleby med brosteinsgater og en livlig stemning. Frivillig tur til Venezia med sine gondoler på de trange kanalene, flotte arkitektur og piazzaer.

– Vi er spente på mottakelsen av disse nye reisene forteller adm. direktør Finn-Erik Carlsen i Peer Gynt Tours. Vi har klokketro på at dette konseptet treffer en kundegruppe med spesielle preferanser, og vi vet at vi har erfaringen og kunnskapen for å gjøre disse reisene veldig gode. Peer Gynt Tours har siden 1978 arrangert reiser for seniorgrupper, og våre voksne og erfarne reiseledere har kunnskap om hva som skal til for at alle trives og føler seg inkludert i fellesskapet i den grad de selv ønsker. Vi skal levere veldig bra på det disse kundene ønsker av sin ferie, avslutter Carlsen. 

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.