Celebrity Cruises introduserer ny restaurant

Celebrity Cruises introduserer ny restaurant for suite gjester.

Fra begynnelsen av april endres hele suite tilbudet for Celebrity Cruises sine gjester, blant annet vil suite gjestene bli presentert for en ny og eksklusiv restaurant som har fått navnet Luminae og som vil tilby eksklusiv frokost, brunsj, lunsj og middag.

Luminae vil være en kulinarisk opplevelse med ekstraordinær service som vil gi Celebrity`s suite gjester en helt spesiell opplevelse.

Celebrity Cruises introduserer ny restaurant

Celebrity Cruises introduserer ny restaurant

Som Luminae navnet antyder vil sollyset gjenspeile stemningen i restauranten og gi den perfekte rammen til maten som best kan beskrives som sofistikert og banebrytende, men likevel herlig upretensiøs.

Under nøye veiledning av Celebrity´s sjefs kokk James Beard, ble menyene laget for å fremheve sesongens råvarer fra destinasjoner over hele verden. De unike rettene vil ikke være tilgjengelig i noen annen restaurant, og gjestene vil kun nyte hver enkelt rett én gang, for alle dager har ny meny innen en to ukers periode. Med et så bredt utvalg av globalt-inspirerte retter, vil Luminae tilfredsstille enhver gane.

Restaurantens sommelier vil anbefale den perfekte vinen til enhver rett. Luminae kan skilte med en vinliste fra de 400 mest anerkjente vinprodusenter verden over. Vinene er nøye utvalgt for sin evne til å bli passe perfekt sammen med restaurantens retter.

Like innbydende og kvalitets sikker som miljøet i restauranten, er servicenivået i Luminae. Servicen vil være akkurat så intuitivt, ekte, og personlig man kan forvente i ren restaurant av ypperste klasse.

Luminae vil være tilgjengelig på alle Celebrity Cruises skip fra april 2015.

SOM SUITEKLASSE GJEST TILBYS FØLGENDE FORDELER

Som suite gjest tilbys det full fleksibilitet i forhold til om man ønsker å spise i hovedrestauranten eller i en av våre mange andre restauranter. Celebrity-, Signature-, Royal-, Penthouse- og Reflection
Suite gjester får i tillegg eksklusiv tilgang til Michael Club VIP Lounge (tidligere Michels Club) 24 timer i døgnet.
Personlig butler står gjerne til tjeneste med bord reservasjoner, bestilling av utflukter, og anbefaler gjerne restauranter i anløpshavner eller hjelp til med bestilling av leiebil.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.