Escape med nye smaker og spektakulære severdigheter

Escape med nye smaker og spektakulære severdigheter.

Norwegian Cruise Line kunngjorde en rekke nye partnerskap med ledere innen mat, drikke og underholdning som vil by på innovative merkevare-opplevelser om bord Norwegian Escape.

Under en eksklusiv begivenhet i New York by avslørte rederiet at deres største skip noensinne, Norwegian Escape, vil inkludere flere nye kulinariske opplevelser, to Tony Award-vinnende musikaler og en unik Supper Club når hun seiler fra sin hjemmehavn i Miami i november 2015.

Matelskere kan se frem til Norwegian Escapes ultimate mat- og drikkeopplevelser, som drives av James Beard Award-vinnende Iron Chef Jose Garces og de Miami-baserte restauranteierne Jose Mendin, Andreas Schreiner og Sergio Navarro fra The Pubbelly Restaurant Group, i tillegg til de nye konseptene The District Brewhouse og The Cellars, A Michael Mondavi Family Wine Bar. Gjester vil bli fortryllet av tre nye forestillinger, deriblant de Tony Award-vinnende Broadway-musikalene After Midnight og Million Dollar Quartet, i tillegg til et nytt Supper Club-konsept som kun tilbys på Norwegian Escape: For The Record presenterer Dear John Hughes, som byr på klassisk filmmusikk fra populære spillefilmer i en enestående 360-graders, postmodernistisk kabaret- og middagsopplevelse.

«Med Norwegian Escape omformer vi kulinariske opplevelser til sjøs og fortsetter vår innovative arv som har revolusjonert matservering i cruiseindustrien» sier Drew Madsen, Norwegian Cruise Lines President og Chief Operating Officer. «Vi bygger på vårt solide fundament av partnerskap med merkevarer, deriblant Jimmy Buffett’s Margaritaville, og sier velkommen til nye ideer og smaker fra prisvinnende kokker. Norwegian fortsetter også med å bane vei som en leder innen underholdning med innføringen av to Tony Award-vinnende Broadway-musikaler og en postmodernistisk kabaret direkte fra Los Angeles til Norwegian Escape».

Escape med nye smaker og spektakulære severdigheter

Norwegian Escape vil skilte med en rekke merkevare-opplevelser fra ledere innen mat og drikke så vel som Tony Award-vinnende Broadway-musikaler og splitter nye Supper Club.

Nye konsepter fra Jose Garces

James Beard Award-vinnende Iron Chef Jose Garces vil lansere to spesialitetsrestauranter om bord Norwegian Escape, hans første til sjøs. Kokken Jose Garces er kjent for sine matkonsepter fra Philadelphia til Phoenix, og tar med seg sin Latin-inspirerte kulinarisk ekspertise, som spenner fra klassiske meksikanske retter til kubanske spesialiteter. Bredden av hans kulinariske ekspertise sammen med hans lidenskap for matlaging gjorde ham til det perfekte valget for å lede de unike matkonseptene på Norwegian Escape. Bayamo av Jose Garces vil sette latinske retter, med sterke kubanske innflytelser, i forgrunnen i en elegant spisesal og utendørs på The Waterfront. Rettene vil inneholde smaker fra Latin-Amerika med spanske innslag, som Berenjenas, stekt aubergine med tomatris og safransaus; Bacalao Carbonizado, svart torsk med blekksprutglasur, safran og tomat- og chorizo-ris; og mye mer.

Pincho Tapas Bar av Jose Garces vil servere tradisjonell spansk tapas à la carte i livlige og uformelle omgivelser. Rettene tilberedes på en autentisk la plancha-grill i baren, foran gjestene, og vil bestå av latinske retter som Tortilla Espanola (spansk omelett), Boquerones (hvit ansjos med pinjekjerner) og Jamón Ibérico (spesialskinke importert fra Spania).

Sugarcane Mojito Bar, en gjestefavoritt på Norwegian, vil gjøre stedet komplett samt være en inngangsdør til Bayamo. Gjester som har lyst på en cocktail før middag kan slå seg ned i de tropiske omgivelsene, lytte til live latino-musikk og velge blant over 10 forskjellige mojitoer og rom-baserte cocktailer eller til og med velge en smakrekke av mojitoer for å pirre smaksløkene.

Food Republic

Food Republic er et splitter nytt konsept for Norwegian, og vil være et moderne og eksklusivt mat-marked fra The Pubbelly Restaurant Group, som vil by på global mat som kan prøvesmakes og deles. Gjester som spiser på Food Republic vil få være med på en kulinarisk reise som tar dem gjennom småretter med smaker fra hele verden, fra Asia til Sentral-Europa og Middelhavet, og alt er tilgjengelig à la carte.

Partnerne Jose Mendin, Andreas Schreiner og Sergio Navarro er noen av de mest populære restauranteierne i Miami, og har åpnet seks konsepter i The Magic City i løpet av de siste tre årene. Director of Culinary Operations og Founding Partner Jose Mendin setter fokus på å skape unike smakskombinasjoner og presise teknikker, og har blitt anerkjent som semifinalist i Best Chef South av James Beard Foundation i tre år på rad. Han er også nominert til People’s Best New Chef av magasinet Food & Wine.

Food Republic vil være åpen fra lunsj til middag, og noen av høydepunktene på menyen er dadler med chorizo med røkt bacon, krydret tomat og crema med geitost; japansk Amberjack (type fisk) med sitrongress-romesco, brent tomat og hasselnøtter; samt svart trøffelstuing og tynnribbe i melboller med hvit maissoya, røde shiso-blader og grana padano. Food Republic vil tilby gjester friheten og fleksibiliteten til å velge hva de vil ha og når de vil ha det via en praktisk iPad-bestilling. Alt de trenger å gjøre er å dra nøkkelkortet, så lages maten på bestilling og bringes direkte til gjestenes bord.

The District Brew House

Konseptet The District Brew House har aldri blitt tilbudt til sjøs før nå, og er en hipp og urban mikrobryggerihall som har et eksklusivt samarbeid med Miamis egne Wynwood Brewing Company. The District Brew House har et tønnerom, 24 ulike typer fatøl og over 50 forskjellige typer flaskeøl, og vil garantert bli et populært sted om bord for både øl-eksperter og andre øl-elskere. Prisvinnende Wynwood Brewing Company er kjent for sitt spesialbrygg, La Rubia Blonde Ale, som passer perfekt for det varme været i Karibien. The District vil servere et helt nytt brygg fra Wynwood Brewing Company i tillegg til La Rubia, og dette nye brygget vil kun være tilgjengelig på Norwegian Escape. Dessuten vil The District Brew House by på en meny med retter i pub-stil med snacks som passer godt sammen med tilbudet av øl og annen drikke, deriblant håndlagde cocktailer fra de James Beard Award-nominerte bartenderne Gabriel Orta og Elad Zvi fra Bar Lab. Gjester som smaker på de mange tilbudene til The District kan også hygge seg med god underholdning med et interaktivt uteliv og allsang av alles favorittlåter. Gjestene kan også bruke den tradisjonelle fotoautomaten, hvor de kan ta bilde av seg selv og legge det til oppslagstavlen til The District for å sette sitt eget preg på dette kule, nye stedet.

The Cellars, A Michael Mondavi Family Wine Bar

Norwegian Escape vil også huse rederiets første vinbar i samarbeid med Michael Mondavi-familien – The Cellars, A Michael Mondavi Family Wine Bar. The Cellars vil fryde både nybegynnere og entusiaster med sitt utvalg av fengslende vinopplevelser, som fokuserer på vinsmaking, opplæring og vinglede, ledsaget av småretter og tapas, som er tilgjengelig à la carte.

Det sammensatte vinkartet har 35 druesorter, deriblant de beste fra Ornellaia i Toscana og Michael Mondavis egne Napa Valley Estate. The Wine Bar tilbyr gjestene både et elegant rom innendørs for smaksprøver og 180-graders utsikt over havet fra vinbaren utendørs på The Waterfront, med service som leveres av en Court of Master Sommeliers-sertifisert vinkelner.

Carlo’s Bake Shop

Om bord kan gjester også nyte herlige godbiter fra Carlo’s Bake Shop av Buddy Valastro, stjernen i TLC-programmet Cake Boss og Next Great Baker. Den dekadente konfekten som det opprinnelige Carlo’s-bakeriet er kjent for, deriblant Carlo’s Bake Shops berømte cannoli, “lobster tails”, tiramisu og en rekke andre unike kaker, cupcakes og italienske småkaker, vil være tilgjengelig à la carte for gjester som ønsker å unne seg noe ekstra.

Nye underholdningstilbud

Norwegian Escape fortsetter Norwegians satsing på kvalitetsunderholdning, og vil by på to Tony Award-vinnende Broadway-musikaler på Escape Theater som vil få gjestene til å danse langs midtgangen. After Midnight, som nylig hadde sin siste forestilling på Broadway, har vunnet en Tony®-pris, en Drama Desk-pris, en Outer Critics Circle-pris og en Astaire-pris for beste koreografi, og er en kjempepopulær musikal som kombinerer storband-sanger av Duke Ellington, et jazzband på scenen som vil få taket til å heve seg og den beste dansingen som Broadway har å by på. Et ensemble av energiske sangere, dansere og steppedansere vil bringe Harlems Cotton Club til liv i et fenomen som aldri før har blitt vist til sjøs.

Escape Theater vil også vise Million Dollar Quartet, som nå turnerer i amerika og har forestillinger i Las Vegas etter en vellykket sesong på Broadway. Denne svært populære musikalen er inspirert av den berømte innspillingen som brakte rock’n’roll-ikonene Elvis Presley, Johnny Cash, Jerry Lee Lewis og Carl Perkins sammen for første og eneste gang. Den 4. desember 1956 samlet disse fire unge musikerne seg sammen på Sun Records i Memphis for noe som skulle bli den største jamsession noensinne. Million Dollar Quartet bringer denne legendariske kvelden til liv, og byr på en rekke rockehits som «Blue Suede Shoes», «Fever», «Great Balls of Fire», «Walk the Line» og mer. Denne oppsiktsvekkende musikalen vil ta gjestene med inn i platestudioet med fire store talenter som samlet seg til et glødende rock’n’roll-band for en uforglemmelig kveld.

Supper Club er et nytt konsept som kun tilbys på Norwegian Escape, og har blitt omgjort til en uforglemmelig middagsforestilling. For The Record er en kritikerrost Hollywood-kveld som lovpriser klassisk filmmusikk fra spillefilmer i en unik 360-graders, postmodernistisk kabaret. Gjester kan tilbringe en kveld med et geni, en atlet, et nervevrak, en prinsesse og en kriminell i dette sammensuriet av et tilbakeblikk på John Hughes’ ungdomsfilmer fra 1980-tallet. Publikum vil le, gråte, trampe i gulvet og gjenoppleve de klassiske new wave-melodiene fra Sixteen Candles, The Breakfast Club, Weird Science, Pretty In Pink og Ferris Bueller’s Day Off.

Headliners Comedy Club utvider sitt vellykkede løp som begynte på Norwegian Getaway, og vil kunne tilby amerikas beste komikere gjennom rederiets utvidede samarbeid med Levity Entertainment Group, verdens største produsent av livekomedie. Levity byr på over 300 ansatte artister fra hele amerika hver uke, deriblant noen av de største navnene innen komedie, som Daniel Tosh, Amy Shumer og Jeff Dunham, som for øyeblikket er den mest vellykkede turnékomikeren i verden.

Norwegian Escape

Norwegian Escape bygges for tiden ved Meyer-verftet i Tyskland, og vil seile ukentlige 7-netters cruise fra sin helårige hjemmehavn i Miami til østlige Karibien fra 14. november 2015. Skipet på 164 600 brutto tonn, vil være det største skipet noensinne med hjemmehavn i Miami året rundt. Hun tar 4 200 gjester med til tropiske reisemål i Karibien, deriblant St. Thomas på De amerikanske jomfruøyene, Tortola på De britiske jomfruøyene og Nassau på Bahamas. Skrogkunstverket på Norwegian Escape er designet av Guy Harvey, en marinelivskunstner og forkjemper for bevaring av havet.

Serveringen og underholdningen på Norwegian Escape vil omfatte utposter av flere populære salgssteder på land, deriblant den aller første flytende Jimmy Buffett’s Margaritaville restaurant og den eldste og mest legendariske baren i Miami, Tobacco Road. Norwegian Escape vil også by på 5 O’Clock Somewhere Bar, en musikkarena og utendørs bar på The Waterfront som vil arrangere liveforestillinger hver kveld hvor gjester kan nyte lyden av tropene.

Skipet vil skilte med den største taubanen til sjøs; et multipleks på 3 etasjer med nervepirrende utfordringer, komplett med to planker og fem Sky Rails, løypestrenger som gir gjester muligheten til å sveve gjennom luften. Aqua Park på Norwegian Escape vil være det største til sjøs, og vil inkludere en ny Aqua Racer-sklie, mens det omfattende sportsanlegget kan skilte med en Teenage Mutant Ninja Turtle-minigolfbane. Norwegian Escape øker familiemoroa med en utvidet Aqua Park for barn; underholdning fra Nickelodeon, det fremste underholdningsmerket for barn; samt selskapets første dedikerte barnehage for unge cruisegjester på 2 år og under.

Mandara Spa vil bringe gjester inn i en tilstand av dyp avspenning og vil skilte med rederiets første Snow Room og den største termiske suiten på sjøen, med 17 oppvarmede solsenger, hydro-terapibasseng, boblebad, dampbad, tørr badstue, samarium og saltrom. I tillegg til det luksuriøse spaet, vil voksne ha to private salongområder om bord på Vibe Beach Club og Spice H2O, med et helt nytt grotteområde hvor gjester kan kjøle seg ned etter en dag med soling.

Innkvarteringsalternativene inkluderer selskapets egne, luksuriøse skip-i-et-skip-kompleks: The Haven by Norwegian, samt studioer som er designet og prissatt for alenereisende og mange alternativer for familier, grupper med flere generasjoner, spa-elskere og mer.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.