Bobilutleie – Leie bobil Canada

Bobilutleie – Leie bobil Canada.

Leie av bobil i Canada. Bobilleie. Priser på leie av bobil i Canada.

bobilutleie - leie bobil Canada

bobilutleie – leie bobil Canada

Bobil leie Canada. Nå kan du bestille og leie din bobil i Canada online på vår nettside. Søk og bestill bobilferien i Canada på den største og beste bobilutleie- søkemotor. Med en bobil har man friheten, uavhengigheten, muligheten til å reise hvor man vil. Opplev drømmeturen med bobil i Canada. Prisene for å leie bobil i Canada varierer etter forespørsel, men det er alltid billigere å booke bobilen tidlig.

Tilbud og rabatter på bobilleie i Canada finnes her, spar penger på tidlig bestilling og langtidsleie.

Finn din bobil i Canada her:

Kort info om Canada:

Canada er et land i Nord-Amerika. Landet er en føderasjon bestående av ti provinser og tre territorier, med Ottawa som hovedstad. Med en landmasse på nesten 10 millioner km² er Canada verdens nest største land etter Russland. Canada grenser til USA i sør og i nordvest (mot Alaska), og har kystlinjer mot Atlanterhavet, Stillehavet og Nordishavet. Canadas to offisielle språk er engelsk og fransk.

Urfolk i Canada:

I Canada er det definert tre urbefolkningsgrupper: indianere (i dag kalt First Nations), inuiter og métiser. Urbefolkningen i Canada har en nesten dobbel så høy befolkningsvekst som den øvrige befolkningen. Av 790 000 (3 % av Canadas befolkning) er 69 % indianere, 26 % métis og 5 % inuiter.

Religion i Canada

Det er svært store forskjeller i det religiøse landskapet i Canada. Andelen kristne varierer fra 97,1% i Newfoundland og Labrador til 54,9% i Britisk Columbia. I landet som helhet er det i følge folketellingen i 2001, 77,1% kristne (43,2% katolikker, 29,2% protestanter, og 1,7% ortodokse), 16,5% ikke-religiøse, 2,0% muslimer, 1,1% jøder, 1,0% buddhister, 1,0% hinduer, og 0.9% sikher.

Canadas ti provinser (hovedstad i parentes):

Alberta (Edmonton)
Britisk Columbia (Victoria)
Manitoba (Winnipeg)
New Brunswick (Fredericton)
Newfoundland og Labrador (St John’s)
Nova Scotia (Halifax)
Ontario (Toronto)
Prince Edward Island (Charlottetown)
Quebec (Ville de Québec)
Saskatchewan (Regina)

Canada´s tre territorier:

Yukon (Whitehorse)
Nordvestterritoriene (Yellowknife)
Nunavut (Iqaluit)

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.