Peer Gynt Tours med 2015 nyheter!

Spennende nyheter fra Peer Gynt Tours i 2015!

Det er på tide å planlegge årets feriereise. Peer Gynt Tours lanserer flere spennende nyheter – til både fjern og nær.

Det blir blant annet lansert en helt ny reisekategori skreddersydd for seniorene, mens det innen de gamle kategoriene kommer mange nye destinasjoner!

Peer Gynt Tours med 2015 nyheter

Peer Gynt Tours med 2015 nyheter

Seniorfavoritter

Helt nytt for året er den nye reisekategorien Seniorfavoritter. I denne kategorien bor du på samme hotell under hele oppholdet , og får derfor god tid til å slappe av og kose deg. Våre voksne og erfarne reiseledere sørger for aktiviteter for de som ønsker det, og flere flotte utflukter er inkludert i prisen. Vi har felles måltider og ingen skal føle seg alene. Destinasjonene i 2015 er Portoroz i Slovenia, Costa Tropical i Spania og Dubrovnik i Kroatia.

Vandreturer

I 2015 har vi utvidet vårt populære vandreturprogram til hele 8 destinasjoner. De nye for året er: Dolomittene i Italia, Island og Marokko med Atlasfjellene. Disse tre byr på forskjellig natur, terreng, klima og kultur.

Annonse:

Rundreiser

På våre rundreiser er du innom flere destinasjoner og severdigheter. Rundtur på Sri Lanka er blant nyhetene i år, og dette uberørte landet er eksotisk og spennende. Alternativt hvis storbyferie er på planen er kombinasjonsturene London & Paris (med Eurostar) og Madrid & Toledo flotte alternativer. Mens Klassiske Hellas byr på kulturrike severdigheter som mange av de arkeologiske utgravingene.

Bussreiser

Vi har i mange år jobbet med akkurat bussreiser, og ble igjen nominert til Årets Bussreisearrangør under Grand Travel Awards i januar. Vi kan med stor glede fortelle at i 2015 kommer det flere nye bussreiser på programmet. Blant disse er to nye reiser til Tyskland, til henholdsvis Harz og Bayern, samt en reise til Sveriges vestkyst. På en busstur vil oppleve mer på selve reisen, og får det unike sosiale fellesskapet på kjøpet.

– Vi i Peer Gynt Tours trykker fortsatt en stor katalog med fyldige presentasjoner av våre reiser, selv om veldig mange i dag bruker våre Internettsider for å orientere seg. Allikevel ser vi at mange av våre kunder fortsatt foretrekker å kunne sitte i godstolen og bla i en katalog for å finne inspirasjon til sin ferie, forteller adm. direktør Finn-Erik Carlsen. Vi fikk også veldig god respons på vår katalog på reiselivsmessen i Oslo sist helg kan han fortelle. Vi satser både på papir og digitalt med gode reisebeskrivelser der det er lett for gjestene å orientere seg.

Om Peer Gynt Tours

Peer Gynt Tours AS er spesialist innen gruppereiser. Vi tilbyr feriereiser med buss/fly, cruise og vandreturer. I tillegg jobber vi spesielt mye med skreddersøm av reiser for lag og foreninger, skoler,
firmagrupper og andre temarelaterte reiser i inn- og utland. Peer Gynt Tours historie går tilbake til 1978, og i dag omsettes årlig for ca. 80 mill. kr. fra fem avdelingskontorer i Norge & Sverige. 

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.