Årets Beste Bilutleieselskap

Hertz kåret til Årets Beste Bilutleieselskap

Reisebransjen har talt. Hertz oppfattes som det beste bilutleieselskapet i landet. Nå skal selskapet vokse videre i Norge. Blant annet med nye leiekonsepter i sentrum av de store byene.

Årets Beste Bilutleieselskap

Årets Beste Bilutleieselskap

Stolt vinner

Grand Travel Award er en av reisebransjens mest prestisjefylte kåringer. Hvert år hedres de beste reiselivsaktørene i landet. Konkurransen blant leiebilselskapene er knallhard, og Hertz er stolte av denne utmerkelsen.

– Vi er selvsagt veldige glade for denne prisen. Det er en honnør til alle ansatte i selskapet som hver dag står på for reisebyråene og deres kunder, sier Trygve Simonsen, Adm. direktør for Hertz Bilutleie.

Og Hertz jobber knallhardt for å forbli best.

– Gode teknologiske løsninger, over 500 utleiepunkter over hele landet og god service er blant grunnene til at reisebyråene sier at de foretrekker oss. Reisebransjen er veldig viktig for oss og Hertz skal oppleves som et godt og enkelt valg. Vi skal vise oss tilliten verdig og forbli best, sier Trygve Simonsen.

Forme fremtidens bilutleie

Ny teknologi, høyere sertifiseringskrav og økt biltetthet er med på å forme fremtidenes bilutleie. Hertz har en klar ambisjon om å lede denne utviklingen for å sikre fortsatt vekst.

– Vi jobber med nye leiekonsepter i sentrum av de største byene og skal vokse videre og forsterke oss på blant annet varetransport og langtidsleie, sier Trygve Simonsen i Hertz Bilutleie.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.