SAS – Europas beste flyselskap

SAS – Europas beste flyselskap!

SAS er kåret til Europas beste flyselskap under Grand Travel Awards i Oslo. Det er nærmere 400 reisebyråansatte som hvert år kårer hvem som er reiselivsnæringens dyktigste aktører, og som nå mener at SAS er det beste flyselskapet som flyr på Europa.

SAS - Europas beste flyselskap

SAS – Europas beste flyselskap (illustrasjonsfoto)

– Dette er en svært hyggelig anerkjennelse fra de som kjenner de ferie- og forretningsreisende aller best, sier Eivind Roald, konserndirektør for den kommersielle virksomheten i SAS. – Vi vet allerede at SAS’ pålitelighet verdsettes høyt, men de siste to årene har vi også totalt åpnet 100 nye ruter, hatt et stort fokus på å gjøre kundereisen enda enklere, og innføringen av nytt produktkonsept i fjor er godt mottatt blant et rekordstort antall flyreisende.

Cheap flights

SAS har i 2014 opplevd markant fremgang i omdømmet etter nok et år helt i verdenstoppen på punktlighet. Kundetilfredsheten til selskapet øker, og SAS er klart det mest foretrukne selskapet når de hardeste konkurrentene i Skandinavia vurderes i meningsmålinger.

Grand Travel Awards blir arrangert av Travel News hvert år hvor både forretnings- og privatreisebyråer stemmer frem årets beste leverandører og turistland.

Om flyselskapet SAS

SAS er Nordens største børsnoterte fly- og reisekonsern og tilbyr flyreiser med utgangspunkt fra Nord-Europa. Scandinavian Airlines flyr internt i Skandinavia og til og fra destinasjoner i Europa, Nord-Amerika og Asia. SAS er medlem og en av grunnleggerne av verdens største flyallianse – Star Alliance – og kan sammen med 27 partnere tilby over 1300 reisemål i 192 land.

Historie

Scandinavian Airlines (også SAS og SAS Scandinavian, tidligere Scandinavian Airlines System) er et skandinavisk flyselskap som driver multinasjonalt i de tre skandinaviske landene Norge, Sverige og Danmark, og fungerer som nasjonalflyselskap for disse landene.

Flyselskapet ble stiftet i 1946 ved samordning av driften til Det Danske Luftfartselskab A/S, Det Norske Luftfartselskap og Svensk Interkontinental Lufttrafik AB. Selskapet hadde opprinnelig en aksjefordeling med 2/7 dansk, 2/7 norsk og 3/7 svensk. I dag eier den svenske staten 21,4 %, mens Danmark og Norge har 14,3 % hver. De øvrige 50 % av aksjene er eid av private- og institusjonelle investorer.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.