RCL Cruises – Bransjens favorit for 20. gang

RCL Cruises – Bransjens favorit for 20. gang på rad!

Innenfor kategorien beste cruiserederi er det reisebyråene som har stemt frem prisvinneren RCL Cruises.

RCL Cruises

RCL Cruises

Vi i Royal Caribbean er takknemlige og ydmyke for å få denne utmerkelsen.

«Dette er vel fortjent. Først og fremst har Royal Caribbean et fantastisk produkt som har stått for fornyelse og ypperlige opplevelser i alle disse årene. Men vel så viktig for oss i bransjen er det at de er tilgjengelige og synlige for oss. I forhold til oppfølging og tilstedeværelse er de i en egen klasse i Norge»

Lena E Bjørklund, Markedssjef VIA Tours

«Royal Caribbean og teamet som jobber der er spesielt flinke til å skape gode relasjoner med oss i bransjen. Vi er trygge på dem og vet at de er profesjonelle, kunnskapsrike og lydhøre overfor våre ønsker og behov. Det er ekstremt viktig for oss»

Ellen Woollf Andresen, Marked og Administrasjonssjef Ticket

Administrerende direktør i RCL Cruises i Norden er stolt over anerkjennelsen -Reisebyråene er veldig viktige for oss, så det betyr mye for oss at det er de som har stemt oss frem, sier Meidal – Vi er stolte og glade over å motta denne prisen nok en gang. Dette stimulerer oss til å fortsette arbeidet vårt med å tilby de beste cruiseopplevelsene år etter år.

Om RCL Cruises Ltd

RCL Cruises Ltd. er et verdensomspennende cruiseselskap som driver cruiserederiene Royal Caribbean International, Celebrity Cruises, Azamara Club Cruises og Pullmantur. Totalt har rederiene 36 operative skip og flere under konstruksjon. Som seiler til over 160 destinasjoner over hele verden. RCL Cruises Ltd er internasjonal representant for Royal Caribbean International i Norden, Island og Baltikum.

Våre rederier tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og aktiviteter om bord, som for eksempel
Svømmebasseng, soldekk, treningssenter, SPA, klatrevegg, surfemaskin, boksering, skøytebane, basket- og volleyballbane, miniatyr golf, butikker, kasino og kino, barneklubber, mange kafeer, barer og restauranter, teater og mye annen underholdning.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.