Apollo best på charter

Apollo best på charter igjen!

Apollo er nok en gang kåret til beste charterarrangør under Grand Travel Award, reiselivsbransjens egen Oscar. Det er syvende år på rad at Apollo mottar denne utmerkelsen, som er den mest prestisjetunge i norsk reise- og turistnæring.

Apollo best på charter

Apollo best på charter

For syvende gang på rad er Apollo kåret til Norges beste charterarrangør av en samlet reisebransje.

Den årlige prisutdelingen Grand Travel Award gikk av stabelen i går kveld på hotel l Radisson Blu Scandinavia i Oslo. Kåringen skjer etter at landets  reisebyråansatte fra både forretnings, – og privatreisebyråer avgir sine stemmer i 2014.

Vi er veldig glade og stolte i dag sier Erik Haug, fungerende daglig leder i Apollo.

Haug setter stor pris på at en samlet bransje hyller Apollo på denne måten.

– Apollo er Hellas for veldig mange, og vi har markedets største og bredeste utvalg til de greske øyene. Men med årene er vi blitt en komplett leverandør av alle typer ferier, med et stort utvalg i eksklusive luksus hotell og familie-resorts, cruise på alle verdens hav og et bredt og fleksibelt utvalg i hotell og reisemål både med charter og rutefly.

– Apollo har ett fantastisk team av dyktige medarbeidere som alltid gir sitt ytterste både til samarbeidspartnere og kundene, jeg tror det er en viktig årsak til at vi gjennom så mange år er kåret til den beste. Det er mye hardt arbeid og en stor innsats og entusiasme som ligger bak vår suksess sier Haug.

Kvalitet og bredde

Apollo er en av Norges største reisearrangører og selger feriereiser over hele verden både med charter og rutefly. I 2014 lanserte Apollo dynamiske pakkereiser, der kundene selv setter sammen sin ferie med rutefly og kvalitetshotell over hele verden, og er dermed en komplett leverandør av feriereiser.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.