Widerøe kåret til Årets flyselskap

Widerøe kåret til Årets flyselskap innenriks!

Flere tusen reisebyråansatte har gjennom høsten stemt frem hvem de mener skal vinne prisen for Årets flyselskap innenriks.

Widerøe kåret til Årets flyselskap

Widerøe kåret til Årets flyselskap

Resultatet ble offentliggjort i går kveld under årets Grand Travel Award. For femte året på rad er det Widerøe som kan krone seg med utmerkelsen.

Grand Travel Award, også kalt reiselivsbransjens egen Oscar, er en festaften for hele den norske reiselivsbransjen. Widerøe ble etter avstemning blant ansatte i Norges reisebyråer kåret til ”Årets flyselskap innenriks”.

De nominerte var:

  • SAS Norge
  • Norwegian
  • Widerøe

Åsta Braathen, Direktør salg/marked/distribusjon i Widerøe, mottok prisen på vegne av de ansatte i selskapet. – Tusen takk for at dere nok en gang beærer oss ved å stemme på oss som årets flyselskap innenriks. Dette er femte år på rad prisen deles ut til Widerøe. Det betyr ikke at vi mottar denne prisen med mindre stolthet og glede. Tvert imot! En pris sier ofte noe om at du har vært god, men for oss i Widerøe er det viktig å opprettholde nivået og fortsette å være gode. Denne prisen er et bevis på prestasjoner av alle ansatte i Widerøe, som daglig gjør sitt ytterste i jobben sin.

Vi feirer også vår gode samarbeidspartner SAS som mottok utmerkslesen for ”Årets europeiske flyselskap” i konkurranse med Lufthansa, British Airways, KLM/Air France, Finnair, Turkish Airlines og Norwegian Airlines. Gratulerer, SAS!

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.