Norgespremiere: Fly direkte til Jamaica

Fly direkte til Jamaica med Ving.

Fra og med neste vinter kan du reise direkte til en av Karibias vakreste øyer med gnistrende sandstrender, fantastisk natur, massevis av opplevelser og en avslappet stemning. Vings eget flyselskap, Thomas Cook Airlines, er de første som tilbyr direktefly fra Oslo til Jamaica.

Fly direkte til Jamaica

Fly direkte til Jamaica

– Vi gleder oss til å presentere reggaens hjemland direkte fra Oslo neste vinter, sier Tonje Fossum, markeds- og kommunikasjonsdirektør i Ving Norge. De karibiske øyer er mer populære enn noensinne og med denne siste nyheten er vi nå størst i Norden på Karibia.

4 forskjellige reisemål

Som Jamaicas feriested nummer én, har Montego Bay noe for alle med flotte restauranter, variert uteliv og herlige sandstrender. Med Ving har du hele 12 hotell å velge mellom, flere av disse med fem stjerner for den som ønsker å gjøre ferien ekstra luksuriøs.

Det mer autentiske Jamaica finner du i Negril, verdensberømt for skimrende solnedganger og Seven Mile Beach som regnes som en av de vakreste strendene i hele Karibia. Her kan du ta turen innom den berømte Rick’s Café der du kan ta en drink mens du ser på de imponerende klippestuperne.

For den som ønsker enda mer fred og ro i ferien er den lille, genuine landsbyen Lucea et opplagt valg. Med Ving bor du på et stort All Inclusive-hotell på stranden med alle tenkelige fasiliteter.

Annonse:

For familieferien anbefales Runaway Bay der Ving tilbyr Family Garden-hotellet Grand Bahía Príncipe Jamaica. Her er det aktiviteter for både store og små, herlige bassengområder og flere restauranter å velge mellom.

Med Ving kan du kombinere to reisemål med én uke på hvert sted slik at du kan oppleve enda mer i ferien. Det vil også være mulig å ta en ukes rundreise rundt Jamaica der du får se og oppleve alt øya har å by på og tilbringe den påfølgende uken på det reisemålet du ønsker.

Uforglemmelige opplevelser

Den grønne, kuperte naturen og størrelsen på øya gjør at det er mye spennende å se og oppleve, uansett hvilken del av øya du besøker. I tillegg til vannsport kan du være med på utflukter der du prøver alt fra klatring ved Jamaicas største fossefall eller elvepadling med krokodillesafari, til en avslappende dag ute på havet i en katamaran eller et besøk på Bob Marley-museet.

Oppgraderte fly med bedre benplass

Gjestene reiser med nyoppussede A330-200-fly som har det siste innen underholdningssystemer og nye ergonomiske seter som gir bedre sittekomfort og ikke minst – hele fire centimeter mer benplass. Det er også mulig å oppgradere til både Sun-Class og Royal Class på avgangene som vil gå direkte fra Gardermoen annenhver uke fra november 2015 til og med april 2016.
Allerede denne vinteren tilbyr Ving pakkereiser med rutefly og hotell til Jamaica.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.