Norwegian Cruise Lines nyeste skip, Norwegian Escape

Norwegian Cruise Lines nyeste og største skip, Norwegian Escape.

Kjøl ned på de hotteste nye stedene til sjøs på Norwegian Escape. Norwegian Cruise Lines nyeste og største skip, Norwegian Escape, vil by på et bredt utvalg av steder hvor gjester kan lene seg tilbake og slappe av mens de er på havet når skipet debuterer i oktober 2015.

Norwegian Cruise Lines nyeste skip, Norwegian Escape

Norwegians nyeste skip vil by på rederiets første Snow Room og den største termiske suiten til sjøs samt salongområder for kun voksne.

Gjester vil få oppleve fullstendig ro med rederiets mest innovative Mandara Spa til dags dato; et stille tilfluktssted som i sitt midtpunkt vil skilte med den største termiske suiten til sjøs, utstyrt med rederiets første Snow Room. I tillegg til det luksuriøse spaet, vil voksne ha to private utendørs salongområder hvor de kan hygge seg om bord på Vibe Beach Club og Spice H2O, som vil skilte med et helt nytt grotteområde hvor gjester kan kjøle seg ned etter en dag i solen.

Mandara Spa-opplevelsen på Norwegian Escape strekker seg over to dekk, og vil føre gjestene inn i en dypt avslappet tilstand, med uhindret utsikt over havet og muligheten til å sole seg på en av de 17 oppvarmede solsengene eller til å finne en umiddelbar kur mot stress i spaets vannterapibasseng, boblebad, damprom, tørrbadstue, sanarium og saltrom.

Når gjestene er varme nok, kan de ta turen innom det foryngende og kjølige Snow Room, rederiets første, og oppleve forfriskning på arktisk nivå. Snow Room spenner fra minus 6 til 0 grader Celsius, og sender ut puddersnø hele dagen. Snow Room på Norwegian Escape gir gjester en rekke helsemessige fordeler, for eksempel stimulerer det blodsirkulasjonen i kroppen og styrker immunforsvaret.

I tillegg til den spektakulære termiske suiten, vil Mandara Spa på Norwegian Escape være utstyrt med 24 moderne innredede behandlingsrom som byr på over 50 signaturtjenester for både menn og kvinner, inkludert massasjer som Elemis Aroma Spa Seaweed Massage, Elemis’ egne ansiktsbehandlinger som luksuriøse Elemis Pro-Collagen Quartz Lift Facial samt kroppsforbedrende signaturbehandlinger som Exotic Lime & Ginger Salt Glow.

Norwegian Escapes salong med full service vil friske opp utseendet til gjester med sitt brede utvalg av hår-, negl-, og vokstjenester, barnevennlige tjenester, akupunktur, tannbleking og medisinske kosmetikkbehandlinger utført av en lisensiert medi-spa-lege, som Botox® Cosmetic, Dysport™, Restylane® og Perlane®. I tillegg kan gjestene reise hjem med en strammere og mer veldefinert kropp ved å velge en Thermage® CPT-behandling, som er en ledende ikke-invasiv og foryngende hudterapi som bruker radiofrekvens for å forbedre hudens utseende i ansiktet og på kroppen med bare én konturbehandling. Salongområdet vil også by på en frisørbutikk som tilbyr eksklusive signaturtjenester som Elemis Pro-Collagen Grooming Treatment med barbering og mer.

Gjester som ønsker å holde seg i form mens de seiler, eller som ønsker å prøve seg på en ny og spennende treningsopplevelse, kan gjøre dette på Norwegian Escapes toppmoderne treningssenter, som tilbyr det seneste utstyret for vektløfting og kondisjonstrening fra Technogym®. Alt av kondisjonsutstyr kan synkroniseres med musikkenheter fra Apple, og har en stor HD-skjerm som gir gjestene muligheten til å se på TV, følge et oppsatt treningsprogram eller navigere spillelisten. Norwegian-favoritter for gruppetrening vil bli tilbudt om bord, inkludert Pilates, bootcamp for kroppsbygging, yoga, Zumba og TRX. Gjester som liker boksing kan bli med på Norwegian Fight Klub™, en høy-intensiv bokseklasse med kondisjonstrening. Dessuten vil personlige treningsøkter være tilgjengelige samt ernæringskonsultasjoner og tester for forbrenning.

Norwegian Escape vil også by på Spice H2O og Vibe Beach Club, to utendørsfavoritter for kun voksne som passer perfekt for avslappede dager på solsengen. Spice H2O ligger på baksiden av skipet, på dekk 17, og er en enklave for kun voksne som vil by på fritid på dagtid. En rekke solsenger ligger rundt en enorm videoskjerm, og det finnes også to boblebad for de som ønsker å stresse ned. En helt ny og beroligende grotte med fossefall, ypperlig for gjester som ønsker å kjøle seg ned etter den varme karibiske solen, vil fortrylle gjestene med en gang de går inn, og byr på et eksotisk fristed. Om natten kan alle gjestene danse under stjernene i denne danseklubben utendørs, eller de kan hygge seg med en cocktail i baren med et tilhørende salongområde med komfortable sitteplasser mens de beundrer utsikten over havet.

Gjester på 18 år og oppover vil også ha muligheten til å nyte enda et privat fristed – Vibe Beach Club – ved å kjøpe en inngangsbillett. Vibe Beach Club kan by på havutsikt, et stort boblebad, luksuriøse solsenger og beroligende vanninnslag, og er det perfekte stedet for voksne som har lyst på et lite avbrekk. Her vil gjestene befinne seg i stille og komfortable omgivelser mens de nyter solen. En bar med full service, vann med kullsyre og avkjølte håndklær gjør den eksklusive opplevelsen komplett.

Norwegian Escape

Norwegian Escape bygges for tiden ved Meyer-verftet i Tyskland, og vil seile ukentlige 7-netters cruise fra sin helårige hjemmehavn i Miami til østlige Karibien fra 14. november 2015. Skipet er på 164 600 brutto tonn, og vil være det største skipet noensinne med hjemmehavn i Miami året rundt. Hun tar 4 200 gjester med til tropiske reisemål i Karibien, deriblant St. Thomas på De amerikanske jomfruøyene, Tortola på De britiske jomfruøyene og Nassau på Bahamas. Skrogkunstverket på Norwegian Escape er designet av Guy Harvey, en marinelivskunstner og forkjemper for bevaring av havet.

Innkvarteringsalternativene inkluderer selskapets egne, luksuriøse skip-i-et-skip-kompleks: The Haven by Norwegian, samt studioer som er designet og prissatt for alenereisende og mange alternativer for familier, grupper med flere generasjoner, spa-elskere og mer.

Serveringen og underholdningen på Norwegian Escape vil omfatte utposter av flere populære salgssteder på land, deriblant den aller første flytende Jimmy Buffett’s Margaritaville restaurant og den eldste og mest legendariske baren i Miami, Tobacco Road. Norwegian Escape vil også by på 5 O’Clock Somewhere Bar, en musikkarena og utendørs bar på The Waterfront som vil arrangere liveforestillinger hver kveld hvor våre gjester kan nyte lyden av tropene.

Skipet vil skilte med den største taubanen til sjøs; et multipleks på 3 etasjer med nervepirrende utfordringer, komplett med to planker og fem Sky Rails, løypestrenger som gir våre gjester muligheten til å sveve gjennom luften. Aqua Park på Norwegian Escape vil være det største til sjøs, og vil inkludere en ny Aqua Racer-sklie, mens det omfattende sportsanlegget kan skilte med en Teenage Mutant Ninja Turtle-minigolfbane. Norwegian Escape øker familiemoroa med en utvidet Aqua Park for barn; underholdning fra Nickelodeon, det fremste underholdningsmerket for barn; samt selskapets første dedikerte barnehage for unge cruisegjester på 2 år og under.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.