Sommerferie 2015 – Greske nyheter

Sommerferie 2015: her er de greske nyhetene.

Det er mange som i disse dager planlegger sommerferie 2015, og Hellas er et ettertraktet reisemål. Apollo har 25 reisemål i Hellas på programmet i 2015, Athen og Athens Riviera er nyheter, i tillegg til flere nye familiehotell på Kreta, Rhodos, og Kos.

Sommerferie 2015 - Greske nyheter

Sommerferie 2015 – Greske nyheter

Athen gjør comeback

Athen og Athens Riviera er tilbake i Apollo program, gode alternativ for de som ønsker å kombinere badeferien i Hellas med storby og de mange unike historiske severdighetene i Athen, Peloponnes og Attika. Foruten flere gode hoteller sentralt i Athen, tilbyr Apollo Athens Riviera med badebyene Glyfada og Vouliagmeni. Dette er eksklusive feriesteder som er populære for Athens innbyggere. Med gode buss,- og trikkeforbindelser til Athens sentrum, er det enkelt å kombinere disse badebyene med severdighetene i Athen by.

Apollo Mondo

Apollo Mondo family resort er navnet på de nye konsepthotellene som Apollo lanserte i fjor for barnefamilier. Dette er hoteller med mange fasiliteter for barn, treningsmuligheter for hele familien og god mat med fokus på kortreiste gode lokale råvarer. Her er Apollos egen barneklubb, klubb Polly og Mino, og svømmeskole for både barn og voksne.

Nyhet til sommeren er Apollo Mondo Kipriotis Maris på Kos. Hotellet ligger i frodige omgivelser i strandkanten, bare et par kilometer utenfor Kos sentrum.

Kreta og Rhodos

Kreta og Rhodos er de største og mest populære reisemålene i Hellas. Til sommeren åpner to populære familiehotell i komplette renoverte versjoner.

Santa Helena Beach i Platanias på Kreta er et populært hotell hos Apollos gjester. I vinter blir hotellet totaloppusset, og åpner flunkende nytt til sommeren, men med samme perfekte beliggenhet rett på stranden.

I Faliraki på Rhodos ligger et annet familie hotell som går igjennom en total forvandling i vinter. Epsilon, som ligger i nærheten av et av Europas største badeland, skal gjennomgå en omfattende oppussing, alle leiligheter skal renoveres og får WiFi; det skal bygges nytt barnebasseng og et trimrom.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.