Regler for Leiebiler

Regler for Leiebiler

Reservasjoner
Tilgang på biler varierer gjennom året. Vi anbefaler deg å bestille din leiebil før avreise, og minst 5 dager før.

Når din bestilling er bekreftet for riktig bilgruppe, leiested og dato, kan du korrigere detaljer eller avbestille. Korrigeringer og avbestillinger kan bli gjort via Contact Us web-siden når som helst opp til 48 timer før leieperioden starter.

Kredittkort

Alle større internasjonale kredittkort aksepteres. Dersom du anvender et betalingskort uten kreditt, så tenk på at depositumet blokkeres på bankkontoen din og at du ikke kan bruke de pengene under leieperioden. Sørg derfor for at du har nok penger på kontoen.

Leiebetingelser
Hvis ikke annet er oppgitt er minstealder ved billeie 21 år, med minst 1 års erfaring. Sjåfører mello, 21 og 25 år kan bli avkrevd ekstra forsikring og/eller begrenses til enkelte bilgrupper. Maksimum aldersgrense er 75 år.
Henting av bil
Din leiebil vil være klar før den ankomsttid du har angitt ved bestilling, og hvis ingen ankomsttid er angitt, inntil stengetid på vedkommende stasjon.

Ved ankomst til utleiestasjonen, må den som står som leietager presentere kredittkort (samme navn som leietager), pass og forhåndsbetalt voucher.

Du vil bli bedt om å signere leieavtalen, så det er viktig å forsikre seg om at alle betingelser er overensstemmende med din bestilling.

Ekstra sjåfører
Ekstra sjåfører må også møte samme krav til alder og betingelser som leietager. Enhver ekstra sjåfør må presentere pass og førerkort, og detaljer føres på leiekontrakten som lovfestet.

Bensin

Leiebilleverandørene har ulike regler når det gjelder bensin. I Europa gjelder generelt at bilen må leverers tilbake fulltanket. Dersom bilen ikke leveres tilbake med full tank, kommer leiebilfirmaet til tanke bilen til sine bensinpriser, som er høyere enn vanlig. Det kan også finnes leiebilfirmaer som ber deg betale for en full tank bensin ved henting for at du så siden skal kunne levere bilen tilbake med tom tank.

Under leieperioden
Trafikkregler, fartsbegrensninger og parkeringsregler varierer fra land til land. Vår oppmerksom på trafikkskilt og følg henvisninger nøye. Eventuelle bøter må betales umiddelbart. Hvis ikke vil en regning bli sendt til din hjemmeaddresse.

I tilfelle ulykke eller tyveri må lokale politi og utleier kontaktes, og ta vare på kopi av politirapport. Det må også fylles ut en ulykkesrapport.

Retur av leiebil
Bilen må leveres tilbake til samme tid den var utleid. En dags leie er 24 timer, så enhver retur etter dette vil påføre ekstra belastning for en full ekstra dag ifølge våre lokale rater.

Bilen må leveres tilbake til den avtalte stasjon.

Leiebilen forventes returnert I samme stand den ble levert til deg. Normal slitasje er forventet. Leiebilen bør sjekkes for skader av deg og agenten. Hvis skader er oppstått vil du bli bedt om å fylle ut en skaderapport.

Hvis spesiell rengjøring er påkrevd , vil ditt kredittkort bli belastet for dette.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.